Πολλά χαμόγελα στην ΑΕΚ, έρχεται η Ρόμα για το Σάββατο

Πολλά χαμόγελα στην ΑΕΚ, έρχεται η Ρόμα για το Σάββατο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εμφάνιση επιπέδου Σούπερ Λίγκας, η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου την Κυριακή, δείχνοντας ξεκάθαρα σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την περσινή σεζόν, αλλά και δείγματα της δουλειάς που γίνεται στο Πήλιο από τον Τραϊανό Δέλλα.

Η παρουσία των Αραβίδη, Μάνταλου και Πλατέλλα ήταν ελπιδοφόρα, όπως και η σύγκριση σε σχέση με το περσινό αντίστοιχο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Νίκη, που είχε βρει νικητές του Βολιώτες με 3-1.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε ιδίοις όμμασι τον αγώνα και εν συνεχεία μετέβη στα Χάνια του Πηλίου όπου διεξάγεται η προετοιμασία προκειμένου να συζητηθεί η περίπτωση περαιτέρω ενίσχυσης της ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς. Μοναδικό ερώτημα, το αν θα αποκτηθεί καθαρός σέντερ φορ, ή αν ο Χρήστος Αραβίδης θα λογίζεται ως τέτοιος.

Το ερχόμενο Σάββατο, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Ρόμα σε φιλικό αγώνα, ενώ η κλήρωση του Κυπέλλου έφερε αντίπαλο τον Φωκικό, σε διπλές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στα τέλη του μήνα και τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Η Ενωση επιστρέφει στο Κύπελλο Ελλάδας έπειτα από απουσία ενός έτους και στοχεύει στην καλύτερη δυνατή πορεία στον θεσμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή