Φεύγουν και… έρχονται ο Μανωλάς με τον Σάμαρη

Φεύγουν και… έρχονται ο Μανωλάς με τον Σάμαρη

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο, σύμφωνα με τα οποία ο Κώστας Μανωλάς θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της Αρσεναλ. Σύμφωνα με την «Daily Mail», οι Λονδρέζοι έχουν αποφασίσει να καλύψουν το κενό του Τόμας Βερμάελεν που κατέληξε στην Μπαρτσελόνα, με τον διεθνή αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Για να υλοποιήσουν τη μεταγραφή, προσφέρουν το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων στερλινών (8,1 εκατομμύρια ευρώ).

Εφόσον το δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, πολύ δύσκολα ο Μανωλάς θα γίνει κάτοικος Λονδίνου, αφού οι «ερυθρόλευκοι» αξιώνουν γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να τον παραχωρήσουν. Παράλληλα, το όνομά του παραμένει στη λίστα τόσο της Γιουβέντους όσο και της Ρόμα. Αναμφίβολα, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα, η Μπενφίκα έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό και διαπραγματεύεται την αγορά του Ανδρέα Σάμαρη. Πάντως, από τους Πειραιώτες δεν δίνεται η παραμικρή διευκρίνιση επί του θέματος. Μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ θα πωλήσουν για δεύτερο καλοκαίρι έναν αμυντικό χαφ τους στην Μπενφίκα. Πέρυσι ήταν ο Φέισα που έκανε τη διαδρομή Πειραιάς – Λισσαβώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή