Καλός αλλά εκτός τελικού ο Βαζαίος

Καλός αλλά εκτός τελικού ο Βαζαίος

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ανδρέα Βαζαίου στα 200 μ. πεταλούδας δεν στάθηκε ικανή για να δώσει στον κολυμβητή μας το «εισιτήριο» για τον τελικό του αγωνίσματος, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που συνεχίζεται στο Βερολίνο. Σήμερα θα αγωνιστούν οι Στέφανος Δημητριάδης και Κωνσταντίνος Μαρκόζης στα 200 μ. πεταλούδα.

Ο Ανδρέας Βαζαίος με 2.00.45 ήρθε 4ος στον 1ο ημιτελικό, αλλά ο δεύτερος ήταν ιδιαίτερα γρήγορος και ο πρωταθλητής μας περιορίστηκε στη 10η θέση. Στα 200 μ. ελεύθ., ο Χρήστος Κατραντζής δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό. Με χρόνο 1.50.03 κατετάγη 35ος.

Ελπίδες για πρόκριση στον σημερινό ημιτελικό των 200 μ. πεταλούδας έχει ο Στέφανος Δημητριάδης. Ταξίδεψε στο Βερολίνο με επίδοση 1.56.68, χρόνο που τον φέρνει στην 7η θέση ανάμεσα στους 37 αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Θα αγωνιστεί στη 2η από τις τέσσερις προκριματικές σειρές, με τον Δανό Βίκτορ Μπόμερ (1:55.59) και τον Βρετανό Κάμερον Μπρόντι (1:56.59) να είναι οι μόνοι που έχουν πετύχει καλύτερο χρόνο.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκόζης έχει επίδοση 1.58.89 και πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του για να προκριθεί στους «16».

• Tα πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν επιτρέπουν στους Ελληνες καταδύτες να κάνουν όνειρα για μία καλή εμφάνιση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. Ο Στέφανος Παπαρούνας και ο Μιχάλης Φαφαλής δεν μπόρεσαν να προκριθούν στον τελικό του 1μ. «Ενα λάθος έγινε μόνο, δεν μπήκα στον τελικό, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε και πολλά πράγματα. Πρόκειται για τον πρώτο μας αγώνα. Δεν είχαμε πισίνα τον χειμώνα γιατί έκανε κρύο. Ο στόχος είναι τα 3μ., αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω στόχο. Η προπόνηση που έχω κάνει δεν είναι για να έχω στόχο, αλλά για να αγωνιστώ και ό,τι βγει. Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι από τη στιγμή που οι συνθήκες δεν μου επέτρεπαν να προπονηθώ όπως θα έπρεπε για αυτούς τους αγώνες» δήλωσε από το Βερολίνο ο Στέφανος Παπαρούνας, ενώ ο συναθλητής του, Μιχάλης Φαφαλής συμπλήρωσε: «Το τράβηγμα στην πλάτη μας κράτησε πίσω στην προετοιμασία και δεν επέτρεψε να βγει κάτι καλό. Οι συνθήκες εδώ είναι πολύ καλές. Αυτόν που θέλουμε είναι μαζί με τον Στέφανο να προκριθούμε στον τελικό των 3μ. στις συγχρονισμένες καταδύσεις».

Σήμερα θα αγωνιστούν οι Ιουλιάνα Μπανούση και Ελένη Κατσούλη στον προκριματικό του 1 μ. γυναικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή