Το Γιουρόπα Λιγκ καλεί Ελλάδα

Το Γιουρόπα Λιγκ καλεί Ελλάδα

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περίπτωση του Τζον Αλοΐσι ξανάζησε ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Αλεχάντρο Αλφάρο! Οπως συνέβη πριν από 9 χρόνια με τον Αυστραλό επιθετικό, ο Αλφάρο ήλθε στην Αθήνα έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» αλλά δεν θα υπογράψει συμβόλαιο γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έκρυβαν δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση άλλου παίκτη, αρχίζοντας αγώνα δρόμου για να βρει κάποια αξιόλογη περίπτωση στις περίπου δέκα ημέρες που απομένουν έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Θέμα υπήρξε και με τα έγγραφα που αποδείκνυαν τη λύση του συμβολαίου του με τη Μαγιόρκα. Δεν έφτασαν χθες στην Αθήνα, αλλά το βασικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν τα ιατρικά τεστ.

Πρόσωπο της ημέρας ήταν χθες και ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο ότι δέχτηκε πρόταση από την Γκενκ και την απέρριψε χωρίς να τη συζητήσει. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν ικανοποιημένος από τον τρόπο που χειρίστηκε ο 41χρονος τεχνικός το θέμα, αλλά για το γεγονός ότι η δουλειά του έχει ήδη γίνει γνωστή. Ο Αναστασίου έχει τριετές συμβόλαιο και μόνο αν συναινούσε ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει… μεταγραφή. Ο ίδιος έκανε μια νύξη για το θέμα μιλώντας στους παίκτες του το πρωί: «Επειδή θα διαβάσετε διάφορα, να ξέρετε ότι συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολουθούν». Στην προπόνηση που ακολούθησε, ο Κουτρουμπής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, έκανε ατομικό και κρίνεται αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι με τη Μίντιλαντ.

Χωρίς Βίτορ, Τζαβέλλα

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους έχουν μπει και οι άλλοι δύο εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα στις 10.30 με τσάρτερ για τη Μολδαβία όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τη Ζίμπρου, με τον Αθανασιάδη να υπολογίζεται για την ενδεκάδα παρότι έχασε προπονήσεις λόγω τραυματισμού. Ο Αναστασιάδης άφησε εκτός αποστολής τους Βίτορ και Τζαβέλλα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην προπόνηση της Δευτέρας. O Ελληνας διεθνής ζήτησε συγγνώμη, προπονήθηκε αλλά η τιμωρία του ήταν ο αποκλεισμός, ενώ ο Πορτογάλος υπέπεσε σε νέο παράπτωμα χθες και ο Αναστασιάδης τον έστειλε να απολογηθεί στη διοίκηση. Δύο πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει για τη Μολδαβία και για να φτάσουν στο Κισινάου, θα καλύψουν 1.153 χλμ.! Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο «δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρεται για τον 32χρονο στόπερ Ματιέ Μποντμέρ της Νις.

Πανέτοιμος ο Αστέρας

Ο Αστέρας υποδέχεται αύριο στην Τρίπολη τη Μακάμπι Τελ Αβίβ χωρίς να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, μιας και μετά τον Σανκαρέ, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Τσοκάνης. Η ΠΑΕ διέψευσε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Αντερλεχτ κατέθεσε το 1 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Ντε Μπλάσις, τονίζοντας ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή με τους Βέλγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή