Δύο τελικοί για Παναθηναϊκό

Δύο τελικοί για Παναθηναϊκό

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ξαναβάλει στη θέση του τον πήχυ που γκρέμισε στον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης θα επιχειρήσει απόψε (21.00) ο Παναθηναϊκός, με αντίπαλο στη Λεωφόρο τη Μίντιλαντ. Τα δύο παιχνίδια με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Δανίας στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα κρίνουν μόνο το μέλλον της φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας των «πρασίνων», αλλά θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την οικονομική τους θέση. Αν προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα πάρουν μια ανάσα τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ, ποσό που θα τους βοηθήσει σημαντικά να υλοποιήσουν το πλάνο της οικονομικής τους εξυγίανσης. Αν όχι, δεν θα υπάρξει εκτροχιασμός ακριβώς επειδή δεν προηγήθηκαν υπερβάσεις στο μεταγραφικό παζάρι, σίγουρα όμως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στη συνέχεια και τα μέσα πιο περιορισμένα.

«Η Μίντιλαντ είναι μια ομάδα αρκετά σοβαρή και συγκροτημένη. Δεν έχει τρομερή ποιότητα ατομικά, αλλά είναι ομάδα. Απαιτεί μεγάλη προσοχή. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος, αλλά αυτό δεν φτάνει στα λόγια. Πρέπει να το δείξουμε στην πράξη. Το είδαμε με τη Σταντάρ. Ημασταν ανώτεροι και δεν το αξιοποιήσαμε. Τα λάθη κοστίζουν σε αυτό το επίπεδο. Δουλέψαμε πολύ και στην τακτική και στον τρόπο που θα παίξουμε. Η ομάδα μας θα είναι έτοιμη να κάνει ό,τι πρέπει» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου, τονίζοντας ότι σε πρώτη φάση θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του να μη δεχθούν γκολ από μια ομάδα που είναι περισσότερο επικίνδυνη εκτός έδρας παρά εντός: «Εχει περάσει υποσυνείδητα στο μυαλό των παικτών και των φιλάθλων πως στη Λεωφόρο, πρέπει φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να το χειραγωγήσουμε αυτό. Εχει σημασία η λεπτομέρεια και εκεί πρέπει να είμαστε καλύτεροι».

Οι Κουτρουμπής και Κλωναρίδης δεν υπολογίζονται απόψε και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τη ρεβάνς στη Δανία. Ο πρώτος έκανε θεραπεία χθες, ενώ ο δεύτερος έχει ανεβάσει ρυθμούς αλλά χρειάζεται χρόνο ακόμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Τη θέση του Κουτρουμπή στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Μέντες, με τον Λαγό να παίρνει τον ρόλο του Ολλανδού στη μεσαία γραμμή. Ο Μπούι είναι στην αποστολή και αν χρειαστεί, θα πάρει χρόνο συμμετοχής παρότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

• Οριστικά στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λιβαδειά θα γίνει την Κυριακή (21.30) ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μετά την αδυναμία των γηπεδούχων να εξασφαλίσουν άδεια χρήσης του γηπέδου τους.

• Λεπτομέρειες απομένουν για τον δανεισμό του Μπερίσα από τη Ρόμα. Ο 18χρονος Σουηδός συμφώνησε με τους «πράσινους» και έρχεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

• «Ενας τραυματισμός που κουβαλά από μικρή ηλικία» ήταν η αιτία να χαλάσει η μεταγραφή του Αλφάρο στον Παναθηναϊκό, τονίζουν ισπανικά ΜΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή