Ανέλπιστη πρόκριση Δημητριάδη στην κολύμβηση

Ανέλπιστη πρόκριση Δημητριάδη στην κολύμβηση

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους οκτώ καλύτερους κολυμβητές της Ευρώπης, στα 200 μ. πεταλούδας, προκρίθηκε ο Στέφανος Δημητριάδης. Ο πρωταθλητής μας έγινε ο πρώτος Ελληνας που πήρε εισιτήριο για «οκτάδα» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βερολίνου. Σήμερα θα διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα, ενώ τη χώρα μας στη διοργάνωση θα εκπροσωπήσουν και άλλοι τρεις αθλητές.

Ο Ελληνας πρωταθλητής κολύμπησε την απόσταση σε 1.57.03, τερμάτισε τέταρτος στην πρώτη ημιτελική σειρά και προκρίθηκε ως 7ος στον σημερινό τελικό όπου ξεχωρίζει ο Πολωνός παγκόσμιος πρωταθλητής, Πάβελ Κορζενιόφσκι. «Στον τελικό χρειάζεται μια καλύτερη τακτική, στόχος είναι ένας χρόνος γύρω στο 1.56.30, δηλαδή κάτω από το πανελλήνιο ρεκόρ. Το επίπεδο σε αυτό το ευρωπαϊκό είναι πολύ υψηλό», τόνισε ο πρωταθλητής.

Εκτός από τον Στέφανο Δημητριάδη, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κωνσταντίνος Μαρκόζης. Στην πρώτη του εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο ανδρών, προκρίθηκε στον ημιτελικό και με χρόνο 1.58.89 κατέλαβε τη 16η θέση.

Στην πισίνα του Βερολίνου θα πέσουν σήμερα και άλλοι τρεις κολυμβητές μας. Οι Κρίστιαν Γκολομέεβ και Χρήστος Κατραντζής θα πάρουν μέρος στον προκριματικό στα 100μ. ελευθέρως ανδρών. Ο Γκολομέεβ έχει χρόνο 49.75 και θέλει να κατεβάσει την επίδοση για να διεκδικήσει μια θέση στους «16». Στην πρόκριση στον ημιτελικό στοχεύει και ο Χρήστος Κατραντζής, που έχει φετινό χρόνο 49.07. Η Κριστέλ Βουρνά θα αγωνιστεί στα 100μ. πεταλούδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή