Προβάδισμα ΑΠΟΕΛ για τους «χρυσοφόρους» ομίλους

Προβάδισμα ΑΠΟΕΛ για τους «χρυσοφόρους» ομίλους

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη χθεσινοβραδινή εκτός έδρας ισοπαλία με την Ααλμποργκ με σκορ 1-1.

Οι Δανοί άνοιξαν το σκορ με τον Τόμσεν στο 16΄, αλλά η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βινίσιους στο 54΄. Ενα γκολ που επιτρέπει στους πρωταθλητές Κύπρου να διεκδικήσουν στη ρεβάνς της Τρίτης στη Λευκωσία, την παρουσία τους (για τρίτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια) στον «παράδεισο» των ομίλων.

Η Πόρτο και η Ζενίτ έκαναν άλμα πρόκρισης χάρη στις εκτός έδρας νίκες τους με 0-1 επί της Λιλ και της Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα. Στη Γαλλία, το γκολ του Ερέρα στο 66΄ έδωσε τη νίκη στους Πορτογάλους, ενώ στο Βέλγιο το ματς κρίθηκε με το τέρμα του Σάτοφ στο 16΄. Πάντως, η Ζενίτ είχε και σημαντικές ευκαιρίες (και δύο δοκάρια) για να παραβιάσει και άλλες φορές την εστία της Σταντάρ.

Στη Σλοβενία, η Μάριμπορ και η Σέλτικ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Προηγήθηκε η ομάδα της Γλασκώβης με τον Μακ Γκρέγκορ στο 6΄, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με το γκολ του Μπόχαρ στο 14΄.

Ισόπαλες με σκορ 1-1 ήρθαν και η Σλόβαν Μπρατισλάβας με την Μπάτε Μπορίσοφ. Με αυτογκόλ του Γιαμπλόνσκι στο 44΄ έγινε το 0-1, ενώ στο 80΄ ο Βίτεκ έκανε το 1-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή