Αναστασιάδης: Φαβορί η Ζίμπρου

Αναστασιάδης: Φαβορί η Ζίμπρου

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς δίνει σήμερα (21.05) ο ΠΑΟΚ στο Κισινάου της Μολδαβίας φιλοξενούμενος από τη Ζίμπρου, στο πλαίσιο της φάσης των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους, αλλά δεν πρόκειται να έχει εύκολο έργο, απέναντι σε μια χειρότερη μεν, αλλά πιο έτοιμη αγωνιστικά σήμερα ομάδα, με εννιά επίσημους αγώνες στα πόδια της.

«Από μόνο του αυτό δίνει φαβορί την αντίπαλη ομάδα, ότι έχει δέκα επίσημα ματς στα πόδια της. Αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ γι’ αυτούς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πρέπει να πιάσουμε ένα πολύ καλό βαθμό απόδοσης για να αντεπεξέλθουμε σ’ αυτό το κομμάτι. Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί. Για μένα η πρόκριση είναι 50-50. Εχουν το προβάδισμα των αγωνιστικών και είναι μία ομάδα που θέλει πάρα, πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Την έχω δει στους περισσότερους αγώνες που έχει παίξει, δεν σε φοβίζει αλλά σε προβληματίζει», είπε ο Αγγελος Αναστασιάδης χθες πριν από την προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Κισινάου.

Ο Δικέφαλος πήγε στη Μολδαβία χωρίς τους Τζαβέλλα και Βίτορ. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής για πειθαρχικά παραπτώματα, μάλιστα ο Πορτογάλος δεν δέχθηκε καν να ζητήσει συγγνώμη από την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει τάσης φυγής!

«Προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό. Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό που θέλει ο Θεός», πρόσθεσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχετικά με το θέμα.

Για το παιχνίδι μίλησε και ο Γιάννης Σκόνδρας, υποστηρίζοντας πως «προετοιμαζόμαστε επί δύο μήνες. Ο αντίπαλος έχει παίξει περισσότερα επίσημα ματς, αλλά εμείς έχουμε την ποιότητα και την ομάδα ώστε να αντεπεξέλθουμε σωστά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, χωρίς να υποτιμήσουμε τη Ζίμπρου. Δεν θα είναι εύκολη ομάδα, έχει περάσει τρεις γύρους σε αυτή τη φάση. Δεν πέρασε τυχαία, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή