Ωρα Ευρώπης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις ομάδες μας απόψε θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας έχουν, με διαφορετικά ποσοστά επιτυχίας, τις δυνατότητες να το πετύχουν.

Οι αντίπαλοι, τουλάχιστον ως «όνομα» είναι βατοί. Ακόμα και η Μακάμπι του Τελ Αβίβ δεν πρέπει να προκαλεί… δέος στην ομάδα της Τρίπολης. Πόσω μάλλον η Ζίμπρου στους «ασπρόμαυρους» και η Μίντιλαντ τους «πράσινους». Οσο κι αν στο ποδόσφαιρο «ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ», μόνο ο Αστέρας, θα έχει κάποιο «άλλοθι», αν δεν μπορέσει να περάσει.

Οι άλλοι δύο θα πρέπει να αναδειχθούν σε «ιδανικούς αυτόχειρες», αν χάσουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία, η οποία πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη θα τους προσφέρει και λεφτά, τα οποία στους… χαλεπούς καιρούς είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητα. Και φυσικά, πέρα από αυτά υπάρχει και η αναγκαιότητα των βαθμών σε… εθνικό επίπεδο, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια συμμετοχή και με τον ίδιο, τουλάχιστον τρόπο, στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις.

Αγωνιστικά, οι μόνοι αντίπαλοι για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ είναι οι… ίδιοι οι κακοί εαυτοί τους. Γι’ αυτό ειδικά ο πρώτος, πρέπει να ξεχάσει τον αποκλεισμό από τη Στάνταρ και να αφοσιωθούν, διοίκηση, προπονητής και παίκτες, στους δύο αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή