Εβαλε δύσκολα για τη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Εβαλε δύσκολα για τη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φανερά εκτός ρυθμού και χωρίς ποιότητα στο δεύτερο μέρος όταν έμεινε από δυνάμεις, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Κισινάου της Μολδαβίας από τη Ζίμπρου με σκορ 1-0 για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον πρέπει να ανατρέψει την κατάσταση στην Τούμπα την επόμενη βδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ σπατάλησε το πρώτο μέρος σε μια ανούσια υπεροχή και κατοχή μπάλας. Επί της ουσίας παρότι ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και είχε τον έλεγχο του αγώνα, απείλησε μόλις μία φορά σοβαρά την εστία του Ρούσου, όταν από κόρνερ του Μακ, ο Κατσικάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Πέραν τούτου ουδέν για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη…

Η Ζίμπρου μπήκε πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος. Είχε μια καλή στιγμή με το σουτ του Σπαθάρου στο 53΄, ενώ στο 69΄ ο Κλίμοβιτς δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Γλύκου με μακρινό σουτ.

Ο Αναστασιάδης έκανε αλλαγές στον χώρο του κέντρου βγάζοντας Μακ και Τζιόλη, όμως οι Μάρτενς και Περέιρα που τους αντικατέστησαν, δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα και να δώσουν στον ΠΑΟΚ την αποτελεσματικότητα που έλειπε.

Η Ζίμπρου εκμεταλλεύτηκε τη νωθρότητα του Δικέφαλου και στο 79΄ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπουργκίου με σκαστή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Μολδαβοί θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα γκολ τους, αλλά ο Ντιαλό δεν πρόλαβε την μπάλα με προβολή.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Αθανασιάδη στο 89΄ πέρασε ψηλά άουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ζίμπρου είχε δοκάρι με τον Αλεξέεφ.

ΖΙΜΠΡΟΥ: Ρούσου, Ζαρντάν, Μπουργκίου, Πάβλιουτσεκ, Ερχάν, Κλίμοβιτς, Βρεμέα, Σεπτίν (81΄ Ντιαλό), Σπάταρου (60΄ Βισνιακόφ), Αμάνι 69΄ Αλεξέεφ), Γκρόσου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (78΄ Σπυρόπουλος), Σκόνδρας, Κατσικάς, Ρατς, Τζιόλης (66΄ Μάρτενς), Κάτσε, Μαντούρο, Μακ (66΄ Περέιρα), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή