Αλμα πρόκρισης του Αστέρα Τρίπολης

Αλμα πρόκρισης του Αστέρα Τρίπολης

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο κοντά στο όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη χθεσινή εντός έδρας νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-0 για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των εξαιρετικών ευρωπαϊκών εμφανίσεων, η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να επικρατήσει με το «καθαρό» 2-0 και πλέον στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας θα επιχειρήσει να γράψει ιστορία. Υπενθυμίζουμε πως οι «Αρκάδες» ξεκίνησαν την προσπάθειά τους από τον 2ο προκριματικό γύρο, αποκλείοντας κατά σειρά τη Ροβανιέμι από τη Φινλανδία και τη γερμανική Μάιντς.

Εμφανώς ικανοποιημένος και συγκινημένος μετά τη μεγάλη νίκη του Αστέρα, ο τεχνικός του Στάικος Βεργέτης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, επιχειρώντας ωστόσο να κρατήσει χαμηλούς τόνους: «Πώς να μην εκθειάσουμε την προσπάθεια των παικτών μας. Ισως τα λόγια να είναι λίγα. Θέλει μεγάλη προσοχή η ρεβάνς όπου θα πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα. Εχουμε ένα αβαντάζ. Ομως οι αντίπαλοί μας διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα. Στη ρεβάνς θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συνοχή μας για να φθάσουμε στην πρόκριση στους ομίλους. Θεωρώ πως η νίκη με 2-0 αποδίδει δικαιοσύνη. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός πω δεν πέτυχαν γκολ οι αντίπαλοί μας», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας της Τρίπολης.

Το σκορ άνοιξε ο Μάσα στο 29΄, ενώ ο Ζησόπουλος διαμόρφωσε στο 47΄ το τελικό 2-0. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Αλλά τόσο ο Θεοδωρόπουλος, όσο και ο Χουάν Πάμπλο έκαναν εξαιρετικές επεμβάσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι (87΄ Τιέ Μπι), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Kουρμπέλης, Ρόλε (70΄ Σανκαρέ), Μάσα (76΄ Μπαράλες), Ντε Μπλάσις.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Χουάν Πάμπλο, Σπούνγκιν, Τίμπι, Κάρλος Γκαρσία, Αλμπερμαν, Ζάχαβι, Ράντι (86’ Λουγκάσι), Μίκα (76΄ Μπεν Χαΐμ), Γέινι, Ιγκιεμπόρ, Μπεν Μπασάτ (66΄ Πρίτσα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή