Σύντομα

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ: Επιστροφή στο… μέλλον σήμερα για την ΑΕΚ, που στις 20.30 αντιμετωπίζει τη δευτεραθλήτρια Ιταλίας, Ρόμα, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σύμφωνα με την προπώληση των εισιτηρίων, αλλά και τα διαρκείας που ξεπέρασαν μέχρι στιγμής τις 8 χιλιάδες, αναμένεται κοσμοσυρροή στο γήπεδο, με την προσμονή για τον κόσμο της ΑΕΚ να είναι μεγάλη. Δεν είναι άλλωστε λίγο πράγμα μια ομάδα σαν την Ενωση να παίζει ένα τέτοιο παιχνίδι ύστερα από πολύ καιρό. Το γεγονός, μάλιστα, πως η Ρόμα δέχθηκε να παίξει το τελευταίο της φιλικό με την ΑΕΚ καταδεικνύει πως μπορεί η ελληνική ομάδα να είναι στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αλλά η δυναμική της διατηρείται.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Σήμερα διεξάγονται οι κατατακτήριες δοκιμές του βελγικού Γκραν Πρι στη 12η στροφή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1. Πρώτος στη βαθμολογία ο Νίκο Ρόσμπεργκ της Μερσέντες με 202 βαθμούς, ακολουθούμενος από τον ομόσταβλό του Λούις Χάμιλτον με 191. Στην τρίτη θέση ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της Ρεντ Μπουλ που έχει 131. Στους κατασκευαστές, πρώτη και με διαφορά η Μερσέντες με 393 βαθμούς, δεύτερη η Ρεντ Μπουλ με 219 και τρίτη η Φεράρι με 142, επτά περισσότερους από τη Γουίλιαμς που είναι στην τέταρτη θέση.

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ: Mε τη συμμετοχή Ελλήνων κολυμβητών συνεχίζεται σήμερα στο Βερολίνο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου. Tο πρωί, ο Κρίστιαν Γκολομέεφ και ο Ανδρέας Βαζαίος θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους απογευματινούς ημιτελικούς των 50 μ. ελευθέρως. Το απόγευμα, η Κέλη Αραούζου και η Μαριάνα Λυμπερτά θα πάρουν μέρος στα 1.500 μ. ελεύθερο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, τελικούς στα 100 μ. πεταλούδα (Α), 200 μ. ελευθέρως (Γ), 50 μ. υπτίως (Γ), 200 μ. υπτίως (Α) και 4Χ200 ελευθέρως ανδρών. Επίσης θα διεξαχθούν και αγώνες καταδύσεων (συγχρονισμένες 3 μ. γυναικών με τις Ιουλιάνα Μπανούση και Ελένη Κατσούλη).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Με παράκτιο αγώνα στη Ρόδο ολοκληρώνεται σήμερα η «Ρεγκάτα Αιγαίου». Στους αγώνες, που διοργανώνονται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, παίρνουν μέρος 91 σκάφη από έξι χώρες.

ΟΛ. ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ: Στη Νιαντζίνγκ της Κίνας συνεχίζονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων, όπου παίρνουν μέρος και Ελληνες αθλητές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή