Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

«Κυρίως πιάτο» με μεγάλα ματς

Το κυρίως «πιάτο» της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας προσφέρεται απόψε στους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις 19.15 θα διεξαχθούν παράλληλα τέσσερις αναμετρήσεις. Τρία 24ωρα μετά τους πρώτους αγώνες στα πλέι οφ, ο μεν ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα την Καλλονή, ο δε Αστέρας Τρίπολης θα δοκιμαστεί στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά, ενώ στη Βέροια θα παίξει η τοπική ομάδα με την Ξάνθη. Το τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπου ο τυπικά γηπεδούχος Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, που είχε επίσης ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την περασμένη Πέμπτη. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον Εργοτέλη. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 19.15 Ατρόμητος – Πλατανιάς, Βέροια – Ξάνθη, ΠΑΟΚ – Καλλονή, ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης, 21.30 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός. Τη Δευτέρα: 21.30 Πανιώνιος – Εργοτέλης.

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Τίτλοι τέλους

Με αγώνες κολύμβησης και καταδύσεων ολοκληρώνονται σήμερα στο Βερολίνο τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα 400 μ. μεικτής ατομικής τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Ανδρέας Βαζαίος. Το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τελικούς σε 50 μ. ελευθέρως (Α, Γ), 50 μ. προσθίως (Γ), 200 μ. πεταλούδα (Γ), 400 μ. μεικτής ατομικής (Α), 400 μ. ελευθέρως (Γ), 4Χ100 (Α, Γ).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βάπτισμα Πάντερμπορν

Συνεχίζεται σήμερα το γερμανικό πρωτάθλημα, με το ιστορικό παιχνίδι της Πάντερμπορν-Μάιντς, καθώς η γηπεδούχος ομάδα δίνει το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στην Μπουντεσλίγκα. Η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 18.30 με την αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Στουτγκάρδη.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπάρτσα χωρίς Σουάρες

Στην Ισπανία, Ρεάλ και Ατλέτικο δεν αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο λόγω της μεταξύ τους κόντρας στο Σούπερ Καπ. Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η Πριμέρα Ντιβιζιόν και κυριαρχεί ο αγώνας της Μπαρτσελόνα (που θα παραταχθεί χωρίς τον Λουίς Σουάρες) κόντρα στην Ελτσε. Στους άλλους αγώνες Εϊμπάρ-Σοσιεδάδ στις 20.00 και Θέλτα-Χετάφε στις 22.00.

ΑΓΓΛΙΑ

Μικρό ενδιαφέρον

Στην Αγγλία, η Τότεναμ αντιμετωπίζει την ΚΠΡ του πρώην προπονητή της Χάρι Ρέντναπ στις 18.30, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να κάνει την πρώτη της νίκη με αντίπαλο τη Σάντερλαντ. Χαλ και Στόουκ αναμετρούνται στις 15.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή