Στη Ρόμα ο Μανωλάς για 15 εκατ. ευρώ

Στη Ρόμα ο Μανωλάς για 15 εκατ. ευρώ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Ανδρέα Σάμαρη και ο Κώστας Μανωλάς σηκώνει «άγκυρα» από το Λιμάνι και εντάσσεται άμεσα στο δυναμικό της Ρόμα, με τον Ολυμπιακό να εισπράττει από την ιταλική ομάδα ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν συνυπολογίσουμε και τα 10 εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν στα ταμεία των «Πειραιωτών» από την πώληση του Σάμαρη στην Μπενφίκα, τότε τα έσοδα της πειραϊκής εταιρείας αυξάνονται κατά 25 εκατομμύρια ευρώ, σε διάστημα λιγότερο της μιας εβδομάδας. Υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο χειμώνα ο Ολυμπιακός είχε εισπράξει 15,2 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Μήτρογλου στη Φούλαμ. Είναι το μεγαλύτερο ποσό που δαπανήθηκε από ομάδα του εξωτερικού για την αγορά Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, στους πρωταθλητές υπάρχει ικανοποίηση από την εκκίνηση του πρωταθλήματος, διότι η εικόνα της ομάδας του Μίτσελ στη νικηφόρα πρεμιέρα με τη Νίκη Βόλου ήταν εξαιρετική. Να σημειωθεί πως οι αγορές δεν ολοκληρώθηκαν για τον Ολυμπιακό, αφού βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σάμαρη (οι Ντιοπ της Λεβάντε και Σαντόμ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι υποψήφιοι στόχοι), ενώ αναμένει και την έκβαση της δικαστικής διαμάχης του διεθνούς Μεξικανού φορ Αλαν Πουλίδο με την Τίγκρες, προκειμένου να αποκτηθεί.

Στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, ο Αστέρας Τρίπολης «πλήρωσε» την κόπωση από την προσπάθεια της περασμένης Πέμπτης στα πλέι οφ του Europa League και ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. Ο Ατρόμητος ξεπέρασε το σοκ του πρόωρου ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τη Σαράγεβο νικώντας στο Περιστέρι τον Πλατανιά με 1-0, ενώ ο ΟΦΗ με τον Γκατούζο στον πάγκο του πέτυχε γκολ λίγο πριν από το «φινάλε» και επικράτησε στο Ηράκλειο του Παναιτωλικού με 1-0. Δύσκολο αλλά νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για Κέρκυρα και Βέροια.

Στο χθεσινοβραδινό ματς της Νέας Σμύρνης, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική, ο Πανιώνιος με πρωταγωνιστή τον Γιάννου (15΄, 85΄) νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη (16΄ Μέγι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή