Ενταση και εξηγήσεις από νωρίς στον ΠΑΟΚ

Ενταση και εξηγήσεις από νωρίς στον ΠΑΟΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κρίση στον ΠΑΟΚ ήρθε πολύ νωρίς φέτος. Μόλις μετά τον δεύτερο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Ο Δικέφαλος αγνοεί τη νίκη.

Εχασε από την κατώτερη ποιοτικά Ζίμπρου με σκορ 1-0 για το Γιουρόπα Λιγκ, έφερε ισοπαλία (1-1) με την Καλλονή στην Τούμπα στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας και το κακό θέαμα που παρουσιάζει οδήγησε μερίδα οπαδών να ξεσπάσει κατά του Ιβάν Σαββίδη προχθές το βράδυ.

Η δράση έφερε… αντίδραση από τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος κινήθηκε εναντίον οπαδού! Για το συγκεκριμένο θέμα ήδη αναζητείται ο οπαδός για να συναντηθεί με τον Σαββίδη και να δοθεί τέλος στο συμβάν με εκατέρωθεν εξηγήσεις.

Ο μεγαλομέτοχος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη, παρουσία των Ιάκωβου Αγγελίδη, Μαρίας Γκοντσάρεβα, Ζήση Βρύζα και Αγγελου Αναστασιάδη. Η σύσκεψη διήρκησε πολλές ώρες αμέσως μετά τον αγώνα με την Καλλονή και ολοκληρώθηκε ξημερώματα Δευτέρας!

Ο Σαββίδης ρωτήθηκε για ποιο λόγο εκφράζεται τόσο έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του και πήρε απάντηση που μάλλον τον εξόργισε, γιατί αναφέρθηκε ως αιτία το γεγονός ότι δεν γίνονται μεταγραφές. «Εγώ είπα απλά να μη γίνει σπατάλη, αν χρειάζονται μεταγραφές να τις κάνετε, αλλιώς να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν γίνεται να χρεώνομαι εγώ κάτι για το οποίο δεν φταίω, ενώ έχω βάλει τόσα χρήματα» ανέφερε ο Σαββίδης, ο οποίος θέλει να έχει και μια νέα επαφή με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Δικέφαλου για να δοθούν και προς αυτή την κατεύθυνση εξηγήσεις.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Δικέφαλος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με τη Ζίμπρου στην Τούμπα, όπου και καλείται να ανατρέψει το (πονηρό) εις βάρος του 1-0 του αγώνα στο Κισινάου. Απών από τον αγώνα αναμένεται να είναι ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε χθες, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη θλάση που «κληρονόμησε» στο φιλικό με την Ιντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή