Ιστορικό ραντεβού του Αστέρα Τρίπολης

Ιστορικό ραντεβού του Αστέρα Τρίπολης

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα γκολ που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει ο Αστέρας Τρίπολης στην αποψινή ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (20.30).

Ο Στάικος Βεργέτης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα έχει παθητικό ρόλο απέναντι στους Ισραηλινούς και δεν θα τους δώσει γήπεδο προκειμένου να κάνουν το παιχνίδι τους.

Στην τελευταία εμφάνιση του Ντε Μπλάσις με τη φανέλα των Αρκάδων (μεταγράφηκε στη Μάιντς) η σιγουριά για ένα θετικό αποτέλεσμα δεν λείπει: «Εχουμε έρθει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και απόλυτα έτοιμοι. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε τα πάντα, να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να μην αφήσουμε την ευκαιρία που έχουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Ο Αστέρας έχει ως στόχο να κάνει το παιχνίδι του. Θα παίξουμε με τις γραμμές κοντά, θα προσπαθήσουμε να έχουμε ταχύτητα στην επίθεση και θα επιχειρήσουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε φάση που θα κάνουμε. Δεν μου αρέσει να σχεδιάζω γιατί το ποδόσφαιρο σε διαψεύδει».

Ο προπονητής του Αστέρα υπενθύμισε πως πριν από την πρώτη αναμέτρηση στην Τρίπολη ήθελε η ομάδα του να διατηρήσει το «μηδέν». Το ίδιο θέλει και για τον αγώνα της Λάρνακας χωρίς όμως διάθεση για παθητικό παιχνίδι: «Θα κυνηγήσουμε το γκολ και θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε τη δική μας εστία».

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ 48 ώρες πριν από την αναμέτρηση υποχρεώθηκε να αλλάξει προπονητή, καθώς ο Ισπανός Οσκαρ Γκαρσία έφυγε από το Ισραήλ λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί. Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Πάκο Αγεραστάν ο οποίος φιλοδοξεί να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή.

Στο στρατόπεδο των Αρκάδων δεν φαίνεται να ασχολούνται με τη συγκεκριμένη εξέλιξη και θέλουν απλά να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή