Πάμε για… το απόλυτο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κόψει το «μισό εισιτήριο», ενώ ο ΠΑΟΚ ελπίζει να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί κι αυτός.

Τρεις ομάδες μας από τις τέσσερις που ξεκίνησαν μπορούν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους όνειρο, στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου. Αρκεί να αδράξουν την ευκαιρία που έχουν οι ποδοσφαιριστές τους και να μην κλωτσήσουν την καρδάρα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σίγουρα έχει ελλείψεις, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Μπεργκ. Ομως το 4-1 του πρώτου αγώνα, στη Λεωφόρο, δεν αφήνει περιθώρια στη Μίντιλαντ να ελπίζει στο ελάχιστο. Πιστεύω πως εδώ δεν ισχύει το «στο ποδόσφαιρο, ποτέ μη λες ποτέ».

Η ομάδα της Τρίπολης, με μαξιλαράκι το 2-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παίζοντας μάλιστα στην ουδέτερη Λάρνακα, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η Μακάμπι του Τελ Αβίβ δεν έδειξε πολλά πράγματα, ώστε να μπορέσει να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί αυτή.

Ο τρίτος της παρέας, ο ΠΑΟΚ, έχει το δυσκολότερο έργο απόψε. Οχι τη Ζίμπρου, αλλά τον ίδιο του τον κακό εαυτό, που δείχνει στα έως σήμερα παιχνίδια του. Αν κατορθώσει και τον ξεπεράσει, τότε δεν θα έχει πρόβλημα. Αν όχι, θα αποχαιρετήσει πολύ νωρίς την Ευρώπη. Κάτι που σίγουρα θα έχει επιπτώσεις, με άγνωστες τις εξελίξεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή