Ατλέτικο, Γιουβέντους, Μάλμε στον δρόμο του Ολυμπιακού

Ατλέτικο, Γιουβέντους, Μάλμε στον δρόμο του Ολυμπιακού

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολο έργο περιμένει τον Ολυμπιακό στον 1ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες Ισπανίας, Ιταλίας και Σουηδίας, δηλαδή την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Γιουβέντους και τη Μάλμε. «Δεν μου φαίνεται άσχημη η κλήρωση. Ετσι κι αλλιώς θα υπήρχαν δυνατές ομάδες απέναντί μας. Υπήρχαν κάποιες επιλογές πιο απλές για εμάς, αλλά πρέπει πάντα να αγωνίζεσαι έτσι κι αλλιώς. Στα χαρτιά η δυσκολία μου φαίνεται ισάξια με την περσινή» υπογράμμισε χθες βράδυ ο Μίτσελ, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης στο Μονακό.

O πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» στη διαδικασία της κλήρωσης στο Πριγκιπάτο, αναγνώρισε τις δυσκολίες του ομίλου, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Μας αρέσουν τα δύσκολα και με τον κόσμο μας, τον προπονητή μας και τη σωστή μας προετοιμασία, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Θα το πολεμήσουμε». Μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν δύο μεταγραφές έως το τέλος της περιόδου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προέρχεται από μία εκπληκτική χρονιά, καθώς με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ έφθασε έως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε σχέση με πέρυσι, δεν ανήκουν στο δυναμικό της οι Ντιέγκο Κόστα, Φελίπε Λουίς, Αντριάν και Κουρτουά ο οποίος επέστρεψε στην Τσέλσι. Ενισχύθηκε με τους Μάντζουκιτς, Γκριεζμάν, Ραούλ Χιμένες και Σικέιρα. Η Γιουβέντους που έφθασε στην κατάκτηση του Καμπιονάτο έχοντας 17 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη στη βαθμολογία, Ρόμα, απέκτησε το καλοκαίρι 14 παίκτες. Η Μάλμε θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στους ομίλους. Ξεκίνησε από τον 2ο προκριματικό γύρο, αποκλείοντας κατά σειρά τις Βέντσπλιτς, Σπάρτα Πράγας και Σάλτσμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: 1/10 Μάλμε – Ολυμπιακός, 22/10 Ολυμπιακός – Γιουβέντους, 4/11 Γιουβέντους – Ολυμπιακός, 26/11 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ολυμπιακός, 9/12 Ολυμπιακός – Μάλμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή