Πέρασε η τροπολογία «δεκανίκι»

Πέρασε η τροπολογία «δεκανίκι»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις ψήφους των βουλευτών των κομμάτων της συγκυβέρνησης πέρασε από τη Βουλή η τροπολογία του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Κ. Τασούλα που δίνει παράταση έως στις 18/9 στις ΑΑΕ προκειμένου να καταθέσουν ενημερότητες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η τροπολογία φαίνεται να ευνοεί τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα που με βάση τις ανακοινώσεις της ΕΕΑ δεν είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι.

Χθες οι ομάδες που δεν έλαβαν πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Κασσιόπη και Πανιώνιος (οι δύο τελευταίες για μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής), ζήτησαν και πήραν αναβολή από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ λόγω της ψήφισης της τροπολογίας.

«Παρακαλώ το τμήμα να εγκρίνει αυτή την υποβοήθηση που κάνουμε σε κάποιες κυρίως περιφερειακές ομάδες μέχρι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους», είπε στη Βουλή ο κ. Τασούλας, ενώ ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ν. Τσούκαλης αναφέρθηκε στην ΕΠΟ λέγοντας: «Πολλοί επικαλούνται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου εκεί που τους συμφέρει. Το επικαλούνται και καταγγέλλουν τη χώρα στην UEFA και στη FIFA σε περίπτωση που γίνει μία παρέμβαση. Οπου δεν τους συμφέρει, "πετάνε το μπαλάκι" στην πολιτεία και λένε "λύσε μας το πρόβλημα"».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή