Λήξη συναγερμού με Μάντζαρη στην Εθνική

Λήξη συναγερμού με Μάντζαρη στην Εθνική

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απουσία του Βαγγέλη Μάντζαρη λόγω γαστρεντερίτιδας από την πρωινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας στη Σεβίλλη, δεν αποτέλεσε τελικώς πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, μία ημέρα πριν από την έναρξη του 17ου Παγκοσμίου κυπέλλου και τον αυριανό αγώνα με τη Σενεγάλη (21.00).

Ο διεθνής πλέι μέικερ είχε τα ίδια συμπτώματα με τον Αντετοκούνμπο που έμεινε για δύο ημέρες κλινήρης στην Αθήνα, πριν από μια εβδομάδα, όμως έβγαλε μέρος της απογευματινής προπόνησης και θα συμμετάσχει κανονικά στη σημερινή, τελευταία προπόνηση των συμπαικτών του, δίνοντας εκτός απροόπτου το «παρών» στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ με τη συμμετοχή του στη 12άδα του αγώνα με τους Σενεγαλέζους.

Ο Φώτης Κατσικάρης δούλεψε και χθες στην τεχνική ανάλυση της πρώτης αντιπάλου που θα έχει η ελληνική ομάδα στο «Μουνισιπάλ ντε Πόρτες», επισημαίνοντας στους παίκτες ότι η αποτελεσματική αμυντική λειτουργία και ο συνεχής έλεγχος του ρυθμού είναι τα βασικά στοιχεία για να μη δοθούν…δικαιώματα αμφισβήτησης στα «λιοντάρια» της Αφρικής.

«Σκεφτόμαστε μόνο τη Σενεγάλη και είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο για τον αγώνα της πρεμιέρας και πρέπει να κάνουμε σωστά όσα έχουμε σχεδιάσει για να νικήσουμε. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο» είναι η άποψη του Γιάννη Μπουρούση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή