Το πρόγραμμα της Κυριακής

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Επιστροφή στην… Ελλάδα

Λίγα 24ωρα μετά τις ρεβάνς τους για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, οι δύο από τους τρεις εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στη διοργάνωση αγωνίζονται απόψε στην έδρα τους για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο μεν Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Ο δε Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στην Αρκαδία τον Λεβαδειακό. Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά. Από κει και έπειτα, η Ξάνθη παίζει με την Κέρκυρα στη Θράκη και η Νίκη Βόλου με τον Ατρόμητο στη Μαγνησία. Τη Δευτέρα, ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τη Βέροια στο Ηράκλειο της Κρήτης. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας: 19.15 SKODA Ξάνθη – ΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου – Ατρόμητος, Πλατανιάς – ΠΑΟΚ, 21.30 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος. Τη Δευτέρα: 21.30 ΟΦΗ – Βέροια.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Και τώρα Φιλιππίνες

Στη δεύτερη αγωνιστική της α΄ φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ισπανία, η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Φιλιππίνες, ενώ αύριο (1/9) θα παίξει με το Πουέρτο Ρίκο και θα ακολουθήσει το ρεπό που θα έχουν οι ομάδες του Β΄ ομίλου. Το σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα: Α΄ όμ.: Ισπανία – Αίγυπτος, Βραζιλία – Ιράν, Σερβία – Γαλλία. (1/9): Βραζιλία – Ισπανία, Γαλλία – Αίγυπτος, Ιράν – Σερβία. Β΄ όμ.: Αργεντινή – Κροατία, Σενεγάλη – Πουέρτο Ρίκο, Φιλιππίνες – Ελλάδα. (1/9): Κροατία – Σενεγάλη, Αργεντινή – Φιλιππίνες, Πουέρτο Ρίκο – Ελλάδα. Γ΄ όμ.: Δομίνικος – Νέα Ζηλανδία, Φινλανδία – Ουκρανία, Τουρκία – ΗΠΑ. (1/9): Ουκρανία – Τουρκία, ΗΠΑ – Νέα Ζηλανδία, Φινλανδία – Δομίνικος. Δ΄ όμ.: Κορέα – Αυστραλία, Σλοβενία – Μεξικό, Λιθουανία – Ανγκόλα. (1/9): Ανγκόλα – Μεξικό, Αυστραλία – Λιθουανία, Κορέα – Σλοβενία.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στο Αμστερνταμ ολοκληρώνονται σήμερα τα παγκόσμια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών. Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από 14 αθλητές κι αθλήτριες. Στην κορυφαία κωπηλατική διοργάνωση της χρονιάς πήραν μέρος 1.100 αθλητές και αθλήτριες από 60 χώρες.

EYΡΩΠΗ

Μεγάλες συναντήσεις

Στο Λονδίνο στρέφονται τα μάτια των ποδοσφαιρόφιλων, όπου διεξάγεται ο σημαντικότερος αγώνας στην Ευρώπη. Η Τότεναμ των δύο νικών σε ισάριθμους αγώνες αντιμετωπίζει στην έδρα της τη Λίβερπουλ (15.30), που προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Το κυρίως μενού της πρώτης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα, με την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Λάτσιο (19.00) να ξεχωρίζει των υπολοίπων. Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα και για τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και οι «μπλαουγκράνα» τη Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά: Αγγλία: Τότεναμ – Λίβερπουλ, Αστον Βίλα – Χαλ, 15.30, Λέστερ – Αρσεναλ (18.00).

Ιταλία: Μίλαν – Λάτσιο, Αταλάντα – Ελλάς Βερόνα 19.00, Τσεζένα – Πάρμα, Τζένοα – Νάπολι, Παλέρμο – Σαμπντόρια, Σασουόλο – Κάλιαρι, Τορίνο – Ιντερ, Ουντινέζε – Εμπολι 21.45. Γερμανία: Μάιντς – Ανόβερο 16.30, Φράιμπουργκ – Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ 18.30. Ισπανία: Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 20.00, Ντεπορτίβο – Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 22.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή