Ανεύθυνες πράξεις

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα υπάρξει στιγμή στη χώρα μας, που θα αποτυπώνονται τα γεγονότα με την πραγματική τους βαρύτητα; Τι πρέπει να αλλάξει, για να μη ρίχνονται στα… Τάρταρα οι υπεύθυνοι μιας αποτυχίας και οι ίδιοι, σε ελάχιστα εικοσιτετράωρα, να εκτοξεύονται στα ουράνια, επειδή πέτυχαν μια νίκη;

Αν ανατρέξετε στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου και στα σχόλια της περασμένης εβδομάδας για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και τα συγκρίνετε με αυτά τα της Κυριακής και της Δευτέρας, θα διαπιστώσετε, χωρίς καμία δυσκολία, πως μέσα σε επτά ημέρες οι «λύκοι» έγιναν «αρνάκια» και το αντίστροφο.

Εκραζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον Σαββίδη, για μη μεταγραφές, μετά το 1-1 με την Καλλονή. Μουρμούρες για τον Παναθηναϊκό επειδή άφησε δύο βαθμούς, στο ΟΑΚΑ, με τον Λεβαδειακό. Για «τριάντα λεπτά υπέροχου ποδοσφαίρου», ανέφεραν οι περιγραφές για τον Ολυμπιακό στο 3-1 επί της Νίκης Βόλου.

Και την επόμενη αγωνιστική; «Θάψιμο» του Ολυμπιακού, για την εμφάνιση στο Αγρίνιο. Αποθέωση του ΠΑΟΚ για την επικράτηση στα Χανιά και ύμνοι για την «πράσινη καρδιά», που έκανε την ανατροπ με τον Πανιώνιο, στη Λεωφόρο.

Ουδείς μπαίνει στη διαδικασία μιας ανάλυσης, γιατί και πώς έρχονται τα αποτελέσματα. Αρκεί να τα προβάλλει, με εντυπωσιακούς τίτλους. Την άλλη αγωνιστική; Αν υπάρξουν διαφορετικά; Σιγά! Ποιος θα θυμάται τα προηγούμενα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή