Ηχηρές απουσίες από τη λίστα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Ηχηρές απουσίες από τη λίστα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ματιέ Ντοσεβί, ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο Κώστας Φορτούνης και o Μάικλ Ολαϊτάν «κόπηκαν» από τη λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τις έξι αναμετρήσεις του 1ου ομίλου με αντιπάλους τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε, ο Μίτσελ υπολογίζει τους Ρομπέρτο, Μέγερι, Ελαμπντελαουί, Σαλίνο, Μαζουάκου, Αυλωνίτη, Σιόβα, Αμπιντάλ, Μποτία, Εντινγκά, Μανιάτη, Γιαννούλη, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μήτρογλου, Αφελάι, Ντουρμάζ, Μπενίτες και Διαμαντάκο, όπως και τους Χουτεσιώτη και Βέργο, οι οποίοι δηλώθηκαν στη 2η λίστα, καθώς προέρχονται από τις ακαδημίες των «ερυθρολεύκων». Χθες, συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση η προετοιμασία για τον αγώνα του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Φάληρο. Τα δύο νέα πρόσωπα ήταν οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Κώστας Γιαννούλης.

• «Εφτασα ήδη στα 30 μου χρόνια και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου», τόνισε ο Χοσέ Χολέμπας σε γραπτή του δήλωση, με την οποία εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή