Εκτακτο Δ.Σ. στη Λίγκα για ΟΦΗ και Πανιώνιο

Εκτακτο Δ.Σ. στη Λίγκα για ΟΦΗ και Πανιώνιο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έκτακτο Δ.Σ. την ερχόμενη εβδομάδα οδηγείται η Σούπερ Λίγκα προκειμένου να «αντιμετωπίσει νομικά» το θέμα που έχει προκύψει με τις προσφυγές του ΟΦΗ και του Πανιωνίου στα πολιτικά δικαστήρια και συγκεκριμένα στον πτωχευτικό κώδικα, όπου, κατά πληροφορίες, έχουν συμπεριλάβει τις τελεσίδικες οφειλές σε ποδοσφαιριστές, οι οποίες έχουν προκύψει από αποφάσεις οργάνων της ΕΠΟ.

Ως γνωστόν, ο ΟΦΗ πήρε προσωρινή διαταγή από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου μέχρι τα τέλη του μήνα, ενώ ο Πανιώνιος προσέφυγε χθες στο Πρωτοδικείο Αθηνών και πήρε προσωρινή διαταγή παγώματος των οφειλών του μέχρι τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με το άρθρο 35 του ΚΑΠ, η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για αθλητικές διαφορές επισύρει την ποινή του αποκλεισμού από το πρωτάθλημα για όσο διάστημα διαρκεί η παράβαση. Την απόφαση την παίρνει η ΕΠΟ ή η Σούπερ Λίγκα.

Ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου φέρεται να υποστήριξε ότι η προσφυγή έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των πιστωτών, ενώ ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν έδωσε λεπτομέρειες, παρά τις επίμονες ερωτήσεις της νομικής συμβούλου του Παναθηναϊκού Αθ. Μπαλωμένου.

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γ. Κομπώτης υποστήριξε πως δεν νοείται να αγωνίζονται με τους ίδιους όρους στο πρωτάθλημα οι ομάδες που είναι συνεπείς με αυτές που δεν είναι, και ζήτησε την εφαρμογή του άρθρου 35 του ΚΑΠ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή