Χαρτί και χόρτο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο εμπόριο λένε «το κέρδος έρχεται με το ν’ αγοράζεις φθηνά και όχι να πουλάς ακριβά το προϊόν». Στον τομέα αυτό, η διοίκηση του Ολυμπιακού ακολουθεί σωστή τακτική. Αν και κάποιες πωλήσεις ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Το δεύτερο ζητούμενο είναι κατά πόσον είναι σωστό αυτό που αγοράζεις σε χαμηλή τιμή. Και επειδή ο ποδοσφαιριστής δεν είναι… ρούχο να το δοκιμάσεις, και κρίνεται αγωνιζόμενος μέσα στο γήπεδο, υπάρχει το ρίσκο. Ακόμη κι αν τον πλήρωσες πανάκριβα.

Επομένως, μπορεί στον Ολυμπιακό να κατόρθωσαν να έχουν θετικό πρόσημο στον ισολογισμό τού «πάρε-δώσε», όμως μένει να φανεί στην πράξη αν αυτό δεν λειτούργησε αρνητικά στον αγωνιστικό τομέα.

Η επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ «δείχνει» πως αρμόδιος είναι ο προπονητής, επικουρούμενος από τους Ισά – Καρεμπέ. Από την πλευρά του, ο Ισπανός τεχνικός δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώνει πως αυτός είναι μόνο… προπονητής, και προσπαθεί με το «υλικό» που έχει να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σύνολο.

Κατά πόσο θα το κατορθώσει θα φανεί στους δύσκολους αγώνες του πρωταθλήματος και στο πρώτο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οχι πως ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι καταδικαστικό για την ομάδα και τον Μίτσελ. Θα αποτελέσει όμως το «πρώτο δείγμα» για το αν η οικονομική ευρωστία μπορεί να συμβαδίσει και με την αγωνιστική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή