Το πρόγραμμα της Κυριακής

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κρίσιμο τζάμπολ

Η δικαίωση των νικηφόρων εμφανίσεων, που πραγματοποίησε στην πρώτη φάση των ομίλων του Μουντομπάσκετ, μπορεί να έρθει για την εθνική ομάδα μόνο με νίκη-πρόκριση στον σημερινό αγώνα (19.00, ΑΝΤ1, ΟΤΕsports 3) της φάσης των «16», με αντίπαλο τη Σερβία, στο «Παλάθιος ντε λο ντε Πόρτες» της Μαδρίτης. Η ψυχολογία της ελληνικής ομάδας βρίσκεται στο ζενίθ της, ύστερα από τις 5 νίκες που σημείωσε στη Σεβίλλη, όμως κάθε αγώνας νοκ άουτ χρειάζεται διαφορετική διαχείριση, καθώς η νίκη ανεβάζει απότομα τον πήχυ των στόχων για την επόμενη, προημιτελική φάση, ενώ η ήττα φέρνει αποκλεισμό, παρά την κάλλιστη πορεία που είχε μέχρι τώρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οι Σέρβοι έχρισαν φαβορί την Ελλάδα για τον σημερινό αγώνα, ώστε επικοινωνιακά να τη «φορτώσουν» με περισσότερο άγχος. Η προσοχή της ελληνικής άμυνας θα επικεντρωθεί στους Τεόντοσιτς, Κρσιτς και Ραντούλιτσα. Ο νικητής της ελληνοσερβικής αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Βραζιλία – Αργεντινή (23.00). Στη Βαρκελώνη, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Νέας Ζηλανδίας – Λιθουανίας και Τουρκίας – Αυστραλίας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aρχή νέας σελίδας

Ενα νέο κεφάλαιο για την εθνική ομάδα ανοίγει επίσημα σήμερα (21.45) στο άδειο από φιλάθλους (λόγω τιμωρίας) Καραϊσκάκη, όπου η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι θα υποδεχθεί τη Ρουμανία για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2016, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία. Οι άλλες δύο αναμετρήσεις του ομίλου: Ουγγαρία – Βόρεια Ιρλανδία, Νησιά Φερόε – Φινλανδία. Για τον 4ο: Σήμερα: Γεωργία – Ιρλανδία, Γερμανία – Σκωτία, Γιβραλτάρ – Πολωνία.

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Οι τελικοί

Με τους τελικούς των οργάνων τόσο στο ανσάμπλ όσο και στο ατομικό ολοκληρώνονται στο Καζάν της Ρωσίας οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής όπου μετείχαν και οι Ελληνίδες γυμνάστριες.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Γκάζι στη Μόντσα

Στον «ναό» της ταχύτητας, την ιταλική Μόντσα, οι πιλότοι της F1 δοκιμάζουν σήμερα τις δυνάμεις τους στο 13ο Γκραν Πρι της σεζόν. Ο Νίκο Ρόσμπεργκ προηγείται στη βαθμολογία με 220 βαθμούς και ακολουθεί ο Λιούις Χάμιλτον με 191.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Βουτιά» στην Μπάλατον

Στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας διεξάγεται η τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων ανοιχτού νερού. Τη χώρα μας εκπροσωπούν οι Αστέριος Δαλδογιάννης, Σταμάτης Καστόρης, Κώστας-Ζαφείρης Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Νέγρης, Αναστασία Κυριλή και Ελισάβετ Μαρμαρά. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ομαδικά νέων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων στα 3 χλμ.

ΠΑΛΗ

Στη ζυγαριά

Με τη ζύγιση των αθλητών της ελευθέρας αρχίζει αύριο στο Ουζμπεκιστάν το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Με τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστούν οι Ανδρέας Τριανταφυλλίδης (70 κ.), Ιωάννης Τσεραχίδης (74) και Τιμοφέι Ξενίδης (86).

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Η τελευταία ημέρα

Με τη συμμετοχή 26 χωρών διεξάγεται σήμερα στο νέο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης η τελευταία ημέρα του Οπεν Μεσογειακού Κυπέλλου συγχρονισμένης κολύμβησης. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους τελικούς σε σόλο (10.00) και στο ομαδικό (14.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή