Σε καυγά ενεπλάκη ο Μαραντόνα για χάρη του πρώην γαμπρού του, Αγκουέρο

Σε καυγά ενεπλάκη ο Μαραντόνα για χάρη του πρώην γαμπρού του, Αγκουέρο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Προβλημάτων συνέχεια για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, αυτή τη φορά στις διακοπές στην Κροατία. Μετά τη συνάντηση στη Ρώμη με τον Πάπα Φραγκίσκο ο Μαραντόνα βρέθηκε στο επίκεντρο καυγά, έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Ντουμπρόβνικ.

Αφού είχε χορέψει ως τις πρώτες πρωινές ώρες, περικυκλωμένος από νεαρές κοπέλες, είχε κάποια προβλήματα στην έξοδό του από το κέντρο, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στην τοπική εφημερίδα «Dubrovacki Vjesnik».

Ο Μαραντόνα συνελήφθη να συμπεριφέρεται με βία εναντίον ενός ατόμου, αν και η αστυνομία δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει το παράπτωμα της δημόσιας όχλησης. Κατά τη διάρκεια του καυγά ακούγονταν οι φωνές (στα ισπανικά) του Μαραντόνα και κάποιων νεαρών Κροατών.

Αιτία της διαμάχης, γράφει η εφημερίδα, υπήρξε μία ερώτηση για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι Σέρχιο Αγουέρο, πρώην σύζυγο της κόρης του Τζανίνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή