Πλώρη για τους Ολυμπιακούς βάζουν οι Ελληνες ιστιοπλόοι

Πλώρη για τους Ολυμπιακούς βάζουν οι Ελληνες ιστιοπλόοι

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ρότα» για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα προσπαθήσουν να χαράξουν οι Ελληνες ιστιοπλόοι από τις 13 Σεπτεμβρίου στο Σανταντέρ. Στην πόλη της Ισπανίας θα διεξαχθούν τα παγκόσμια πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες και εκεί θα «σφραγιστούν» τα πρώτα εισιτήρια για τη Βραζιλία.

Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι: 470 ανδρών (προκρίνονται οι 13 πρώτες χώρες): Π. Μάντης – Π. Καγιαλής, Π. Καμπουρίδης – Ε. Παπαδόπουλος, γυν. (10 χώρες): Δ. Παγίδα – Α. Α. Στρατηγίου, Α. και Σ. Καϊτατζίδου. Λέιζερ Στάνταρντ (23): Α. Μπουγιούρης. Λέιζερ Ράντιαλ (19): Β. Καραχάλιου. RSX ανδρ. (18): Β. Κοκκαλάνης, γυν. (13): Α. Σκαρλάτου. Φινν (12): Ι. Μιτάκης. 49er (10): Σ. Σωτηρίου – Α. Παναγιωτίδης. NACRA (10) Σ. Μπεκατώρου – Κ. Τριγκώνης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν εντός και εκτός του λιμανιού του Σανταντέρ, με τα νερά να είναι ιδιαίτερα δύσκολα και με πολλά ρεύματα. «Πρώτα θέλουμε την πρόκριση και ύστερα ένα μετάλλιο», δήλωσαν στην «Κ» οι τριταθλητές κόσμου, Μάντης – Καγιαλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή