Σύντομα

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντιδράσεις κατά της ΕΟΚ

Η τιμολόγηση έκδοσης δελτίου για κάθε παίκτη του μπάσκετ με πέντε ευρώ, όπως έχει αποφασίσει η ΕΟΚ και εφαρμόζουν οι ενώσεις της, προκάλεσε την αντίδραση 33 σωματείων στην ΕΣΚΑΝΑ, που ζήτησαν τη σύγκληση γενικής συνέλευσης, στις αρχές Αυγούστου. Στο ψήφισμα των σωματείων αναφέρεται ότι οι οικονομικές επιβαρύνσεις που προέρχονται από τη χρέωση ανανέωσης δελτίων, τα παράβολα συμμετοχής στα πρωταθλήματα, τα έξοδα διαιτητών θα πρέπει να συζητηθούν σε έκτακτη Γ.Σ., ενώ η διοίκηση της Ενωσης Νοτίου Αττικής στη συνεδρίασή της, που έγινε την 1η Σεπτεμβρίου, απάντησε ότι θα ζητήσει την άποψη του νομικού συμβούλου Γ. Κόνιαρη. Οι εκπρόσωποι των 33 σωματείων υποστήριξαν πως υπήρξε τεχνητή κωλυσιεργία και σύμφωνα με το καταστατικό, έχει συγκεντρωθεί το 1/3 των ταμειακώς τακτοποιημένων, ώστε να συγκληθεί εκτάκτως η Γ.Σ. Η νομική απάντηση της ΕΟΚ ανέφερε ότι από τους 33 συλλόγους-μέλη της ΕΣΚΑΝΑ, περισσότεροι από 15 είτε δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων, είτε έχουν αποσυρθεί από το αρχικό ψήφισμα με επιστολή που έστειλαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ουρές για Ατλέτικο

Μεγάλες ουρές δημιουργήθηκαν χθες μπροστά από τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη, πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο Φάληρο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Σιόβας και Μανιάτης καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αποθεραπευτούν και να είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι με τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Αδικο φινάλε

Με δραματικό τρόπο χάθηκε η πρόκριση της Εθνικής Ελπίδων στα μπαράζ του Euro 2015. Η Ελλάδα στην Κατερίνη ήθελε νίκη με δύο γκολ επί των Πολωνών και ταυτόχρονα η αναμέτρηση της Σουηδίας με την Τουρκία να λήξει ισόπαλη. Οι Ελπίδες, με το σκορ στο 3-3 στον άλλο αγώνα κατάφεραν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις με 3-1 (12΄ Καρέλης, 87΄ πεν., 93΄ Γιαννιώτας – 24΄ Πσίμπιλκο), αλλά στο… τελευταίο δευτερόλεπτο και ενώ όλοι στην Κατερίνη πανηγύριζαν αγκαλιασμένοι, οι Σουηδοί σημείωσαν και τέταρτο γκολ, παίρνοντας την πρόκριση.

ΤΕΝΙΣ

Τροπαιούχος Τσίλιτς

Ο Μάριν Τσίλιτς επικράτησε του Ιάπωνα Κέι Νισικόρι με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-3) στον τελικό του Αμερικανικού όπεν και κατέκτησε τον πρώτο γκραν σλαμ της καριέρας του.

ΠΑΛΗ

«Μάχες» στο Παγκόσμιο

Μέχρι τους «16» του παγκοσμίου πρωταθλήματος ελευθέρας έφτασαν οι Τιμοφέι Ξενίδης (86 κ.) και Ιωάννης Τσεραχίδης (74 κ.). Ο Ανδρέας Τριανταφυλλίδης έχασε στον πρώτο γύρο των 70 κ. από τον παγκόσμιο πρωταθλητή νέων του 2011, Κχέτικ Τσαμπόλοβ, ο οποίος, τελικά, αναδείχθηκε και παγκόσμιος πρωταθλητής της κατηγορίας. Στη διοργάνωση της Τασκένδης οι πρωταθλητές μας έδειξαν θετικά στοιχεία. Αύριο στα 53 κ. θα αγωνιστεί η Μαρία Πρεβολαράκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή