Εκτη πιο «καυτή» έδρα στον κόσμο η Λεωφόρος

Εκτη πιο «καυτή» έδρα στον κόσμο η Λεωφόρος

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν οι ιστορικές καταβολές και ο κυκεώνας των οικονομικών (και όχι μόνο) προβλημάτων είναι δύο ακλόνητα επιχειρήματα για την επιμονή του Παναθηναϊκού να οραματίζεται το μέλλον του στη Λεωφόρο και όχι στον Βοτανικό, η δύναμη που του δίνουν οι οπαδοί του μέσα σε αυτό το γήπεδο «κλουβί» είναι ένας ακόμη λόγος για την παραμονή στην ιστορική του έδρα. Απόδειξη η ανάδειξη της Λεωφόρου στις πιο «καυτές» έδρες παγκοσμίως, σύμφωνα με αγγλική ιστοσελίδα που την κατατάσσει στην 6η θέση της σχετικής λίστας λόγω της όμορφης ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φανατικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Οπως τονίζεται στο purelyfootball.com, «οι πιστοί οπαδοί της ομάδας είναι γνωστοί ως “Θύρα 13”. Το στυλ που ακολουθούν για να στηρίξουν την ομάδα τους είναι να χρησιμοποιούν πράσινα καπνογόνα, μεγάλες ή μικρές πράσινες σημαίες και πολύχρωμα πανό. Ο θόρυβος που προκαλούν από την κερκίδα είναι απίστευτος και οι παίκτες θα πρέπει να τους κρατούν ευχαριστημένους. Αλλιώς οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πρόβλημα». Η Λεωφόρος συμπεριλήφθηκε από τους Αγγλους στις δέκα πιο δύσκολες έδρες παγκοσμίως, μαζί με τα γήπεδα των Γαλατασαράι, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ερυθρού Αστέρα, Σέλτικ, Μπόκα Τζούνιορς, Φέγενορντ και Λίβερπουλ.

• Ρεπό είχαν χθες οι «πράσινοι». Η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με την Καλλονή θα συνεχιστεί σήμερα, με τη συμμετοχή και των διεθνών (Πράνιτς, Καρέλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος) που απουσίασαν τις προηγούμενες ημέρες. Το «παρών» θα δώσει και ο (αδειούχος μέχρι χθες) Σίλντενφελντ.

• Ανακοινώθηκαν από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» οι πρώτες εταιρείες που μετέχουν στο πρόγραμμα ανταποδοτικότητας, μέσω του οποίου όλα τα μέλη του σωματείου θα απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια στις καθημερινές συναλλαγές τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή