Με πόνους θα παλέψει η Πρεβολαράκη

Με πόνους θα παλέψει η Πρεβολαράκη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υγεία της σε κίνδυνο αποφάσισε να βάλει η Μαρία Πρεβολαράκη προκειμένου να αγωνιστεί σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης του Ουζμπεκιστάν. Οι γιατροί τής συνέστησαν να μην πάρει μέρος στη διοργάνωση καθώς ταλαιπωρείται από μία κήλη στον αυχένα, αλλά η δευτεραθλήτρια Ευρώπης του 2014 αποφάσισε να ρισκάρει.

«Δεν έφτασα μέχρι την Τασκένδη για να μην πάρω μέρος στη διοργάνωση. Δεν έχω μάθει να υποχωρώ και να εγκαταλείπω. Θα αγωνιστώ και εάν δεν αντέξω τον πόνο, μόνο τότε θα σταματήσω. Ενα χρόνο περίμενα αυτή τη στιγμή», δήλωσε η αθλήτρια, ενώ ο προπονητής Κώστας Αρκουδέας πρόσθεσε: «Πονάει πολύ. Θα δοκιμάσουμε και θα δούμε. Εάν δεν αντέξει, πρέπει να σταματήσει γιατί κινδυνεύει να μην μπορέσει να ξαναγωνιστεί».

Η κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή για τη Μαρία Πρεβολαράκη (53 κ.). Πρώτη αντίπαλός της είναι η τριταθλήτρια Ευρώπης Ναταλία Μπούντου από τη Μολδαβία και εάν υπερισχύσει θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο ή την πρωταθλήτρια της Αφρικής και 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες (48 κ.) Ιζαμπέλα Σαμπού (Σενεγάλη) ή τη νεαρή Αντζελα Ντόρογκαν (Αζερμπαϊτζάν). «Η Μαρία είναι καλή αθλήτρια. Αγωνίστρια. Εάν δεν πονέσει την ώρα των αγώνων, μπορεί να καταφέρει πολλά. Ο αυχένας της επιδεινώθηκε λίγο πριν από την έναρξη των αγώνων», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κώστας Θάνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή