Ηττα και λιποθυμία για Πρεβολαράκη

Ηττα και λιποθυμία για Πρεβολαράκη

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αθλητικό της μέλλον ρίσκαρε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης γυναικών (Τασκένδη, Ουζμπεκιστάν) η Μαρία Πρεβολαράκη. Η πρωταθλήτρια, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρείται από τους πόνους που της προκαλεί μία κοίλη στον αυχένα, πήρε μέρος στη διοργάνωση και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο.

Η αγάπη της για το άθλημα ώθησε τη δευτεραθλήτρια Ευρώπης να αψηφήσει τους γιατρούς και να μπει στο ταπί. Από το πρώτο λεπτό ένιωσε δυνατούς πόνους και παρά την προτροπή των προπονητών της αρνήθηκε να σταματήσει και παρόλο που έχανε ολοκλήρωσε τον αγώνα. Αμέσως μετά την ένταση και τη στενοχώρια λιποθύμησε. Στο νοσοκομείο οι γιατροί της τοποθέτησαν «κολάρο» και επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

«Ηθελε να αγωνιστεί μέχρι το τέλος και να μην τα παρατήσει. Κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους πόνους δεν κατάφερε να δείξει ούτε το 10% των δυνατοτήτων της. Τη Δευτέρα (15/9) θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα δούμε πώς μπορεί να γίνει η καλύτερη αποκατάστασή της ώστε του χρόνου να είναι σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΦΠ, Κώστας Θάνος.

Σήμερα θα αγωνιστεί η Αγόρω Παπαβασιλείου. Η πρωταθλήτρια των 63 κ. θα αντιμετωπίσει τη νεαρή Τσέχα Αντέλα Χανζλίκοβα, η οποία ήταν 3η στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων. Στην αντίστοιχη διοργάνωση της ελληνορωμαϊκής θα πάρουν μέρος ο Πέτρος Μανουηλίδης (75 κ.) και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (85). Ο Μανουηλίδης θα βρει αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Αμερικής Αντριου Μπίσεκ (ΗΠΑ) και ο Παπαδόπουλος τον Καζάχο Αμάν Τοκτογκόνοφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή