Νέα παράταση στο σίριαλ Αθανασιάδη

Νέα παράταση στο σίριαλ Αθανασιάδη

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ούτε χθες δόθηκε τέλος στο σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Κλάους Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ. Παρότι όλα έδειχναν ότι θα πραγματοποιούνταν χθες το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Αθανασιάδης ενημερώθηκε από την ΠΑΕ ότι δεν θα γίνει η συνάντηση, γιατί απουσίαζε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος, Ιάκωβος Αγγελίδης. Η ενημέρωση που είχε επισήμως η πλευρά Αθανασιάδη ήταν πως το καθοριστικό ραντεβού θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα σήμερα στο ξενοδοχείο όπου και θα καταλύσει η αποστολή του «Δικέφαλου» για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Και από τις δύο πλευρές εκφράζεται αισιοδοξία πως θα δοθεί τέλος στην υπόθεση, θα λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις ή προβλήματα υπάρχουν, και ο Αθανασιάδης θα υπογράψει άμεσα το νέο συμβόλαιό του.

Πληρωμές και επενδυτές

Στον Αρη, ο Γιώργος Γαλανός προχώρησε και χθες σε πληρωμές, «έκλεισε» τον 20χρονο μέσο Δημήτρη Γκίνο, προσπαθεί να ενισχύσει άμεσα το ρόστερ της ομάδας με παίκτες από την ξένη αγορά, όμως ο Ερασιτέχνης, παρότι τον έχει χρίσει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναζητεί επενδυτές. Ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρόεδρος του Α.Σ., αποκάλυψε χθες ότι συζήτησε με τον Ισπανό επιχειρηματία Λουίς Ολιβερ, ο οποίος πριν από εβδομάδες είχε ασχοληθεί με την ΑΕΛ, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν και δύο Ελληνες ομογενείς που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. «Συναντήθηκα στην Αθήνα, μου υποσχέθηκαν ότι θα πάρω στα χέρια μου και εγγράφως αυτά που μου είπαν και έχω στα χέρια μου ένα e-mail με την πρότασή του. Εάν είναι φερέγγυος και αξιόπιστος είναι άλλο θέμα και εάν είναι φερέγγυος, πρέπει να μιλήσουμε μαζί του. Με το e-mail μάς διαβεβαιώνει ότι είναι έτοιμος να καταβάλει 1,5 εκατ. ευρώ φέτος στην Γ΄ Εθνική και αν ανέβει η ομάδα και γίνει η νέα ΠΑΕ, να καταθέσει μία εγγυητική τραπέζης για 4 εκατ. ευρώ στον Α.Σ.», επισήμανε για τον Λουίς Ολιβερ ο Παπαγεωργίου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή