Βόλτα στην Ισπανία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος εποχής

Στην Ισπανία μπήκαν οι τίτλοι τέλους μιας ομάδας που χάραξε χρυσή πορεία στο παγκόσμιο μπάσκετ. Η παρέα της Αργεντινής των Σκόλα, Πριτζιόνι, Νοτσιόνι κ.ά. δεν θα μαζευτεί ξανά για να… σαγηνέψει τους φίλους του αθλήματος.

Το χαμόγελο της νίκης

Μία Σέρβα φίλαθλος φοράει το πιο αστραφτερό της χαμόγελο και ποζάρει τρισευτυχισμένη μετά τη νίκη – πρόκριση επί της Ελλάδος. Οσο ανέλπιστη ήταν η βαριά ήττα για εμάς, άλλο τόσο αναπάντεχη ήταν και η ευρεία νίκη για εκείνους.

Σκιές…

«Υποπτα» παιχνίδια δεν έχουμε μόνο στο ποδόσφαιρο. Η ήττα της Αυστραλίας από την Ανγκόλα προκάλεσε υποψίες, με αποτέλεσμα η FIBA να ξεκινήσει έρευνα για να αποδειχθεί η «καθαρότητα» της νίκης των Αφρικανών.

Βασιλικά βλέμματα

Ως λάτρης του αθλητισμού, ο Βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ΄ της Ισπανίας παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ. Εκείνος είχε διακριθεί σε εντελώς διαφορετικά… νερά, αφού ήταν ιστιοπλόος και είχε καταλάβει την 6η θέση στους Ολυμπιακούς του 1992.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή