Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα βλέμματα στη Λέσβο

Στη Μυτιλήνη δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός από την Καλλονή για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Παναιτωλικό. Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο, ενώ ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Πανθρακικό. Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πλατανιά στο «Παγκρήτιο» Στάδιο του Ηρακλείου. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: 16.00: Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης, 18.15: Ατρόμητος – Παναιτωλικός, Λεβαδειακός – Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα – SKODA Ξάνθη, 20.30: Καλλονή – Παναθηναϊκός. Αύριο: 19.30 Εργοτέλης – Πλατανιάς.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ 2

«Πρώτη» για Αρη

Πρεμιέρα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Αρης που θα υποδεχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Καστοριά στις 17.00. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 1ου ομίλου: 17.00: Καμπανιακός – Ορφέας Ελευθερούπολης, Εθνικός Αγιονερίου – Καβάλα, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Δόξα Δράμας – Εβρος Σουφλίου, Αρης Ακροποτάμου – Θύελλα Φιλώτα, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πανσερραϊκός, Απόλλων Αρναίας –Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλικά τεστ

Τον τρίτο και τελευταίο του αγώνα στο φιλικό τουρνουά της Μιλούζ (Γαλλία) θα δώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός που στις 16.00 θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου. Η Στρασμπούρ θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στις 18.30. Στην πόλη Κάορλε λίγο έξω από τη Βενετία, ο Ολυμπιακός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Με φόντο το Ρίο

Με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων ιστιοπλόων συνεχίζονται στο Σανταντέρ της Ισπανίας τα παγκόσμια πρωταθλήματα σε όλες τις ολυμπιακές κλάσεις. Από αυτή τη διοργάνωση θα προκύψει το μεγαλύτερο ποσοστό από τις χώρες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Την πρόκριση σε κάθε κλάση την παίρνει η χώρα και όχι ο αθλητής.

ΠΑΛΗ

Δύο στην Τασκένδη

Με τη συμμετοχή δύο αθλητών μας θα ολοκληρωθεί στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν το παγκόσμιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης. Στα 71 κ. θα αγωνιστεί ο Γιώργος Πρεβολαράκης και στα 98 κ. ο Σπύρος Κουντουρατζής.

IΠΠΑΣΙΑ

Πέφτει η αυλαία

Στη Ρουμανία ολοκληρώνεται το βαλκανικό πρωτάθλημα αμαξοδήγησης. Την Ελλάδα εκπροσωπούν οι Αλέξανδρος Ζαμπούρης, Δημήτρης Κουκούλης και Θανάσης Χατζόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή