Τρίτο «θύμα» ο Σάκης Τσιώλης

Τρίτο «θύμα» ο Σάκης Τσιώλης

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη της Καλλονής επί του Παναθηναϊκού ήταν το γεγονός της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κι ας ήταν μια αγωνιστική που στοίχισε τη θέση δύο προπονητών και διατήρησε στην 1η θέση μόνη τη Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας νίκησε (με ανατροπή) 2-1 την Κέρκυρα και πέτυχε για πρώτη φορά στην ιστορία της τρεις συνεχόμενες νίκες στη μεγάλη κατηγορία, όντας η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος με το 3Χ3. Την ακολουθούν δύο βαθμούς πιο πίσω τρεις ομάδες από την πρώτη τετράδα της περυσινής περιόδου (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος), μια τετράδα που θα έμενε ανέπαφη αν η Καλλονή δεν πανηγύριζε μια ιστορική νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού με την οποία τον άφησε έξω, παίρνοντας τη θέση του. Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για τη μη αποβολή του Χογκ στο 9΄, αλλά αυτό το καθοριστικό λάθος δεν αρκεί για να καλύψει τις αδυναμίες που έδειξαν πάλι. Είναι το τρίτο σερί ματς που δέχονται πρώτοι γκολ, αλλά ενώ με τον Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο κατάφεραν να αντιδράσουν παρότι είχαν ελάχιστο χρόνο, στη Μυτιλήνη δεν έκαναν τίποτα αν και είχαν διαθέσιμη μία ώρα. Γνώρισαν έτσι την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, την οποία οφείλουν να την ξεπεράσουν γιατί ακολουθεί μεθαύριο ο αγώνας με την Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ πέτυχαν εύκολες εντός έδρας νίκες με 3-0 σε βάρος του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου αντίστοιχα, σε αντίθεση με Αστέρα Τρίπολης, τον άλλο «Ευρωπαίο» της παρέας, που έπεσε θύμα με 2-1 του εντυπωσιακού Πανιώνιου στη Ν. Σμύρνη. Ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι με την παρηγοριά ότι είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα, Λεβαδειακός και Πανθρακικός έμειναν στο 1-1, ενώ ισόπαλο (2-2) τελείωσε και το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννενα με τη Σκόντα Ξάνθη. Αν και ήταν το πιο συναρπαστικό ματς της αγωνιστικής, στοίχισε τη θέση του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος πήρε από πολύ νωρίς… απολυτήριο από την Ξάνθη.

Ο Τσιώλης ήταν ο τρίτος προπονητής που απολύεται από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα την πόρτα της εξόδου την είχε δει και ο Βίλιαν Φλουτ. Η τρίτη σερί ήττα της Νίκης Β. από ομάδες κορυφής (Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ) θεωρήθηκε αποτυχία από τη διοίκηση και στοίχισε τη θέση του στον Ολλανδό προπονητή. Τον ίδιο δρόμο είχε ακολουθήσει την προηγούμενη αγωνιστική και ο Εργοτέλης, αλλά η απομάκρυνση του Φεράντο και η πρόσληψη του Δερμιτζάκη δεν τον βοήθησαν να αποφύγει χθες βράδυ μια βαριά εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά με 3-0. Με σκόρερ τους Τσουράκη στο 6΄, Γκόμες στο 49΄ και Τόρες στο 93΄, οι Χανιώτες κέρδισαν τους πρώτους τους πόντους στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πλέον χωρίς βαθμό μόνο τον Εργοτέλη και τη Νίκη Βόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή