Από χτυπήματα ο τραυματισμός

Από χτυπήματα ο τραυματισμός

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγή δεδομένων ως προς τα αίτια από τα οποία προήλθε η κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φίλαθλος του Εθνικού Κ. Κατσούλης, προέκυψε χθες.

Με δηλώσεις που έκανε στο MEGA o Xρ. Τσολάκης, επιμελητής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Στρατιωτικού Νοσοκομείου «401», στο οποίο νοσηλεύεται από την περασμένη Δευτέρα ο 46χρονος, υποστήριξε ότι «πραγματοποιήθηκε ψηφιακή αγγειογραφία, η οποία δεν κατέδειξε ύπαρξη παθολογίας στα εγκεφαλικά αγγεία, δηλαδή κάποιο ανεύρυσμα ή κάποια άλλη παθολογική αιτία από την οποία να προήλθε η εγκεφαλική αιμορραγία».

Η διαπίστωση αυτή έρχεται σε αντίθεση με όσα υποστήριξαν οι γιατροί του Βενιζέλειου νοσοκομείου στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τους οποίους η εγκεφαλική αιμορραγία προήλθε από ανεύρυσμα χωρίς να διαπιστωθούν εμφανείς κακώσεις.

Ο φίλαθλος του Εθνικού εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. «Τα πρώτα 24ωρα είναι σίγουρα βαρύτερα από τα επόμενα, αλλά όχι ότι τα επόμενα είναι χωρίς προβλήματα» είπε ο κ. Τσολάκης, η άποψη του οποίου οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τραυματισμός προήλθε από εξωγενή αίτια.

Αυτό προκύπτει και από την περιγραφή του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κέρβη που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ΄ Εθνικής.

Mε σιδηρογροθιά

Μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Τον βαρούσαν στο κεφάλι και τον χτυπούσαν και από πίσω. Τρία άτομα πάλευαν να τον κάνουν καλά, επειδή και ο Κώστας δεν είναι κανένα παιδάκι. Ενας από αυτούς τον χτυπούσε με σιδηρογροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού με δύναμη, με μίσος. Κι όλα αυτά χωρίς να υπάρχει αστυνομία. Εγώ δεν είδα κανέναν. Ολα αυτά τα άτομα έκαναν έναν γύρο 300 μέτρων στις κερκίδες και δεν τους εμπόδισε κανείς. Εμείς από τους 25-30, οι 15 ήταν παππούδες και γυναικόπαιδα, δηλαδή ήμασταν μόνο 10 με 40- 50 άτομα απέναντί μας. Υπήρχαν κι άλλοι δικοί μας που χτυπήθηκαν. Ο ένας έχει σπασμένη γνάθο από χτύπημα με σιδηρογροθιά, ενώ έχει και σκίσιμο στο μέτωπο. Και εμείς, όμως, είμαστε γεμάτοι μελανιές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή