«Μπλόκο» στις μεταγραφές του ΟΦΗ

«Μπλόκο» στις μεταγραφές του ΟΦΗ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ανάκληση της άδειας συμμετοχής του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα η οποία συνεπάγεται περιορισμό μεταγραφών προχώρησε προ ημερών το πειθαρχικό όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ χωρίς η απόφαση να ανακοινωθεί από την ομοσπονδία όπως κατά κόρον συμβαίνει με τις αποφάσεις των οργάνων αδειοδότησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ εξασφάλισε τον Μάιο άδεια για τη σεζόν 2014-15 και έκανε ανεμπόδιστα μεταγραφές, όμως η επιτροπή της ΕΠΟ κινήθηκε βάσει του άρθρου 14 του κανονισμού αδειοδότησης το οποίο στο άρθρο 4 προβλέπει ότι η άδεια μπορεί να ανακληθεί αν οποιαδήποτε από τις προϋποθέσεις για την έκδοσή της δεν συνεχίζει να ικανοποιείται και αν ο αδειοδοτημένος παραβιάσει οποιεσδήποτε από τις υποχρεώσεις που προβλέπονται από τον κανονισμό αδειοδότησης ομάδων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η ανάκληση οφείλεται στην προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να υπαχθεί στον «πτωχευτικό κώδικα» συμπεριλαμβάνοντας και οφειλές σε ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσιδικήσει στα όργανα της ΕΠΟ, χωρίς να τηρούνται από την πλευρά της κρητικής ΠΑΕ οι αποφάσεις. Η υπόθεση για την οποία έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή συζητείται στις 26/9 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου. Αύριο συζητείται στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης η έφεση του ΟΦΗ κατά της απόφασης ανάκλησης. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον ΟΦΗ η διατήρηση της ποινής θα οδηγήσει σε περιορισμό μεταγραφών τον Ιανουάριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή