Βόλτα στον κόσμο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν νικητές

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, απολαμβάνει τις επευφημίες χιλιάδων πολιτών στο Βελιγράδι που υποδέχθηκαν με τιμές πρωταθλητών τους δευτεραθλητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ της Ισπανίας.

Καλώς ήλθατε

Ενας νεαρός φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλωσορίζει τους νεοαποκτηθέντες παίκτες στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, όπως αναγράφει και το πανό που κρατάει. Δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να ζητάει και την επιστροφή του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Θαυμασμός

Το βόλεϊ μπορεί να μην έχει τη δημοφιλία του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ, ωστόσο, αυτό που συμβαίνει στο παγκόσμιο κύπελλο της Πολωνίας, είναι πραγματικά εντυπωσιακό, κυρίως λόγω της ανταπόκρισης των φιλάθλων.

Ενωση

Νοτιοκορεάτες κρατώντας σημαίες της επανένωσης υποδέχονται την αποστολή της Βορείου Κορέας που λαμβάνει μέρος στους Ασιατικούς Αγώνες. Οι Αγώνες διεξάγονται στην πόλη Ιντσεον και θεωρούνται ως το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Ασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή