Σύντομα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με τη συμμετοχή του Αρη, του Παναθηναϊκού, της ρωσικής ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της τουρκικής Μπάνβιτ θα αρχίσει σήμερα στο Αλεξάνδρειο το 1ο διεθνές τουρνουά «Νίκος Γκάλης». Στις 18.45 ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Μπάνβιτ και στις 21.00 ο Παναθηναϊκός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αύριο στις 18.30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 21.00 ο μεγάλος.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Με τη συμμετοχή των καλύτερων νέων αθλητών μας συνεχίζονται στο Βουκουρέστι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τζούντο νέων και νεανίδων. Σήμερα θα αγωνιστούν στα 63 κ. η Ελισάβετ Τελτσίδου, που βρίσκεται στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, στα +78 κ. η Παρασκευή Εδιρνέλη, στα 81 κ. ο Κώστας Σαρίδης και ο Σολομώντας Αλμαζίδης, στα 90 κ. ο Θεοφύλακτος Αγγελίδης και στα +100 κ. ο Δημήτρης Τεβρεντσίδης.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών συνεχίζονται στο Σανταντέρ (Ισπανία) τα παγκόσμια πρωταθλήματα όλων των ολυμπιακών κατηγοριών.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Οι Ελένη Τρικαλιώτη, Αλέξια Κολπονδίνου, Εφη Κουτσάφτη, Δημήτρης Μητώνας, Μαρία Χατζηβασιλείου, Αντιγόνη Νταλλιάνη, Σωτήρης Πατσιούρας και ο Παντελής Σαλονικιός εκπροσωπούν τη χώρα μας στο βαλκανικό πρωτάθλημα ιππικής αντοχής που συνεχίζεται στο Βελιγράδι. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος ιππείς και αμαζόνες από πέντε χώρες.

ΒΟΛΕΪ: Στο τουρνουά ανδρών της Αλεξανδρούπολης, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τη βουλγαρική Λουκόιλ Μπουργκάς (18.00) και ο Εθνικός Αλ. με την τουρκική Γαλατασαράι (20.00). Η Λαμία θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό (17.30) σε παιχνίδι προετοιμασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή