Τέλος ο Παράσχος, κορυφή ο ΠΑΟΚ με 0-1

Τέλος ο Παράσχος, κορυφή ο ΠΑΟΚ με 0-1

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Παράσχος είναι ένα ακόμη θύμα του… Μινώταυρου του ελληνικού ποδοσφαίρου, όντας από χθες ο τέταρτος προπονητής ομάδας της Σούπερ Λίγκας που απολύεται πριν καλά καλά συμπληρωθούν οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η ήττα του Ατρόμητου στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ έσπασε οριστικά ένα γυαλί που ράγισε μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η χθεσινή συνάντηση του Γιώργου Σπανού με τον 62χρονο προπονητή δεν βοήθησε στην εκτόνωση της κρίσης και λίγη ώρα αργότερα μία ανακοίνωση της ΠΑΕ γνωστοποιούσε το τέλος της συνεργασίας. Χρέη προπονητή στο σημερινό (16.30) εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών θα έχει ο τεχνικός της ομάδας Κ20 του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, πρώην τεχνικό του ΟΦΗ, να προβάλλει ως ο πιο ισχυρός υποψήφιος για τη θέση του Παράσχου.

Ο Τζενάρο Γκατούζο, διάδοχος του Πορτογάλου στον πάγκο της κρητικής ομάδας, είναι σημείο αναφοράς σε πολλά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο με αφορμή το α λα… Μαλεζάνι ξέσπασμά του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου έριξε ευθείες βολές σε ορισμένους εκπροσώπους του Τύπου που έγραψαν ότι θα παραιτηθεί και θα φύγει, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. Ο 37χρονος τεχνικός επανέλαβε ότι ήταν ενήμερος εξαρχής από τον κ. Πουλινάκη για τη δύσκολη κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι θα φύγει μόνο όταν τον διώξουν. Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του προπονητή στην «κόντρα» του με μερίδα του Τύπου, σε αντίθεση με τους πρώην (πια) παίκτες της ομάδας, Μιχάλη Φραγκουλάκη και Σήφη Δασκαλάκη, για τους οποίους άφησε αιχμές ο Γκατούζο. Και οι δύο χαρακτήρισαν τον Ιταλό τεχνικό «ψεύτη» και απέδωσαν σε άλλους λόγους την αποπομπή τους.

• Mε γκολ του Μακ ύστερα από εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, ο ΠΑΟΚ «πέρασε» με 1-0 από την έδρα του Παναιτωλικού, στο ματς που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή