Aνακοίνωσε Σάντος η εθνική Πορτογαλίας και περιμένει

Aνακοίνωσε Σάντος η εθνική Πορτογαλίας και περιμένει

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Πορτογαλίας ανακοίνωσε χθες η πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ελπίζοντας ότι η ποινή αποκλεισμού των οκτώ αγωνιστικών που κουβαλάει ο πρώην τεχνικός της Ελλάδας από το πρόσφατο Μουντιάλ θα μειωθεί.

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση των Λουζιτανών στη Βραζιλία τον Ιούνιο με τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο και την ήττα «χαστούκι» εντός έδρας από την Αλβανία στα προκριματικά του Euro 2016, η ομοσπονδία της Πορτογαλίας αναζήτησε διάδοχο για τον Πάουλο Μπέντο και τον βρήκε στο πρόσωπο του πρώην προπονητή της Εθνικής μας.

Ο κ. Σάντος, που πρόκειται να παρουσιαστεί επισήμως σήμερα το μεσημέρι, έχει καταθέσει έφεση για να μειωθεί η τιμωρία του από την αποβολή του μετά το τέλος της παράτασης του αγώνα Ελλάδας – Κόστα Ρίκα στη Βραζιλία. Η απόφαση για την έφεση αναμένεται να ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται η πρόσληψή του στην εθνική Πορτογαλίας να συνδέεται με τη βεβαιότητα για σημαντική μείωση της ποινής.

Εξάλλου, η FIFA ανακοίνωσε χθες την καθιέρωση τρίλεπτης διακοπής των αγώνων σε πιθανή περίπτωση διάσεισης κάποιου ποδοσφαιριστή, ώστε να εκτιμηθεί σωστά η κατάστασή του. «Ο ρόλος των ιατρών των ομάδων πρέπει να ενισχυθεί, θα τους παρέχεται χρόνος για να ελέγξουν εάν κάποιος παίκτης χρειάζεται περαιτέρω φροντίδα ή μπορεί να συνεχίσει να παίζει», ανέφερε ανακοίνωση της FIFA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή