Παραμένει… διεθνής ο Καραγκούνης

Παραμένει… διεθνής ο Καραγκούνης

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Φαίνεται πως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου και ο Γιώργος Καραγκούνης θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του σε ηλικία 37 ετών. Ο «αιώνιος» αρχηγός της εθνικής μας ομάδας ετοιμάζεται να ρίξει τους τίτλους τέλους σε μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα, με συμμετοχές (πλην των εθνικών ομάδων όλων των ηλικιών) σε Απόλλωνα Σμύρνης, Παναθηναϊκό, Ιντερ, Μπενφίκα και Φούλαμ.

Φυσικά, το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του Καραγκούνη δεν θα μπορούσε να μην έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα γυρίσει στη μεγάλη του αγάπη, την εθνική ομάδα για να τη βοηθήσει από κάποιο άλλο πόστο. Υπενθυμίζουμε πως το θέμα της επιστροφής του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προέκυψε μετά την ήττα από τη Ρουμανία στο Καραϊσκάκη για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Ηταν επιθυμία του ομοσπονδιακού τεχνικού Κλάουντιο Ρανιέρι να τον έχει κοντά του. Κάτι που μετέφερε ο Ιταλός προπονητής στην ηγεσία της ΕΠΟ.

Ο Καραγκούνης συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. «Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής είχε συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας του τελευταίου με την εθνική ομάδα ανδρών. Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα μετά και τη συζήτηση που είχε ο εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ανδρών με τον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι», ανέφερε χθες νωρίς το απόγευμα η ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός θα γνωστοποιήσει την απόφασή του στη διάρκεια της ημέρας. Ολα όμως δείχνουν πως θα πει το «ναι» στην πρόταση που του έχει γίνει. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι διεθνείς οι οποίοι επικοινώνησαν τηλεφωνικώς μαζί του για να τον πείσουν να αναλάβει κάποιο πόστο στην εθνική ομάδα.

Πλησιάζουν οι υποχρεώσεις

Υπενθυμίζουμε πως οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην προκριματική φάση του Euro 2016 είναι προγραμματισμένες για το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Αρχικώς θα παίξει εκτός έδρας με τη Φινλανδία (στις 11/10), ενώ τρεις ημέρες μετά θα υποδεχθεί τη Βόρειο Ιρλανδία στο Καραϊσκάκη. Μετά την ήττα από τη Ρουμανία στο Φάληρο, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι επιτακτική ανάγκη για την Εθνική μας να πάρει θετικά αποτελέσματα στα δύο επόμενα ματς

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή