Ελπίδες διάκρισης της Φίλιου στον τελικό του σύνθετου ατομικού

Ελπίδες διάκρισης της Φίλιου στον τελικό του σύνθετου ατομικού

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάμεσα στις 24 καλύτερες γυμνάστριες του κόσμου θα βρεθεί σήμερα η Βαρβάρα Φίλιου. Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής προκρίθηκε ως 15η στον τελικό του σύνθετου ατομικού του παγκοσμίου πρωταθλήματος ρυθμικής που θα διεξαχθεί σήμερα στη Σμύρνη. Αντίθετα, δεν κατάφερε να μπει σε κανέναν τελικό οργάνου καθώς και στην κορδέλα είχε χαμηλή βαθμολογία.

Στην κορδέλα, η Βαρβάρα Φίλιου δεν μπόρεσε να επαναλάβει την περυσινή της επιτυχία (4η στον κόσμο)  και  πλασαρίστηκε στη 18η θέση. Η Κορίνα Αλευρογιάννη ήρθε 37η.

Στο σύνθετο ατομικό, με βάση τις τρεις καλύτερες βαθμολογίες, η Φίλιου τερμάτισε 15η (στεφάνι: 22η, μπάλα: 10η, κορύνες: 15η, κορδέλα: 18η).

Το χρυσό μετάλλιο στην ομαδική κατάταξη κατέκτησε για άλλη μια φορά με χαρακτηριστική ευκολία η Ρωσία (Κουντριάβτσεβα, Μαμούν, Σολντάτοβα) ενώ η 17χρονη Κουντριάβτσεβα έχει, μέχρι τώρα, αναδειχθεί πρωταγωνίστρια των αγώνων (χρυσά μετάλλια σε στεφάνι και μπάλα).

• Για τη Νανίνγκ της Κίνας αναχωρούν σήμερα οι εθνικές ομάδες της ενόργανης γυμναστικής, που θα αγωνιστούν στα παγκόσμια πρωταθλήματα (3-12/10). Πρόκειται για τους Βλάση Μάρα, Λευτέρη Κοσμίδη, Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρη Μαρκούση, Νίκο Ηλιόπουλο, Γιώργο Χατζηευσταθίου, Χρήστο Λυμπανοβνό και τις Βάσω Μιλλούση, Ιωάννα Ξουλόγη, Μαγδαλένα Τριχοπούλου, Βάλια Πλυτά, Μαρία Σίμου, Αργυρώ Αφράτη και Μυρόπη Χριστοφιλάκη (αναπληρωματική). Η διοργάνωση αποτελεί για τους ενοργανίστες το πρώτο βήμα για πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή