Μήνυμα παραμονής από Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού

Μήνυμα παραμονής από Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2016 δέχθηκε ο Μίτσελ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε ο Ισπανός τεχνικός στη χθεσινή του συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μάλιστα διευκρίνισε πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου. «Μου έχει γίνει ήδη πρόταση και εγώ είμαι θετικός», είπε χαρακτηριστικά. Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκαθάρισε: «Το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό. Δεν είναι αυτοσκοπός να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εάν ρωτήσετε όλους εδώ ποιος θέλει να πάει στη Ρεάλ, θα πουν "ναι"».

Εν συνεχεία, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Μήτρογλου στη Φούλαμ: «Ηταν λάθος που πήγε στη Φούλαμ, διότι έπρεπε να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα. Στη Φούλαμ δεν του επέτρεψαν να κάνει ούτε λάθος και του έκανε κακό». Επειτα, έπλεξε το εγκώμιο του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος είναι εκ των συνεργατών του: «Εχει όλο το πακέτο για να εξελιχθεί στον μελλοντικό προπονητή του Ολυμπιακού».

Για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (ώρα έναρξης, 20.30), ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σιόβα, Ντοσεβί και Γκαζαριάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή