Στην προπονητική ομάδα της Εθνικής ο Γιώργος Καραγκούνης

Στην προπονητική ομάδα της Εθνικής ο Γιώργος Καραγκούνης

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών ποδοσφαίρου, Γιώργος Καραγκούνης, σταμάτησε την ενεργό δράση, όμως θα συνεχίσει σε αυτήν εντασσόμενος στο προπονητικό τιμ. Την Παρασκευή η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη συνεργασία των δύο πλευρών, όμως δεν προσδιόρισε την ακριβείς του αρμοδιότητες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει ότι «ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες. Ο ακριβής καθορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιώργου Καραγκούνη, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση που θα έχει ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες σε ειδική εκδήλωση. Για την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής της θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή