Στη Γαλλία με απώλειες ο ΠΑΟΚ για τη μάχη με την Γκινγκάμπ

Στη Γαλλία με απώλειες ο ΠΑΟΚ για τη μάχη με την Γκινγκάμπ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε γαλλικό έδαφος βρίσκεται από χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ, έχοντας καταλύσει στο Μπινίκ, κωμόπολη 40 χιλιόμετρα μακριά από το Γκινγκάμπ, όπου αύριο θα δώσει τον δεύτερο αγώνα του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την εν Ελλάδι προετοιμασία της με μία προπόνηση στην Τούμπα και ακολούθως αναχώρησε για το αεροδρόμιο του Σεντ Μπρι μέσω Βενετίας. Ο Αγγελος Αναστασιάδης άφησε στη Θεσσαλονίκη τους Γιώργο Τζαβέλλα, Εντβιγκες Μαντούρο και Δημήτρη Κωνσταντινίδη που ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας και πήρε μαζί του όλη την υπόλοιπη ομάδα, ακόμα και τον Παναγιώτη Γλύκο παρότι τέθηκε νοκ άουτ για τον αυριανό αγώνα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει ανακοινώσει την τελική 18άδα για το παιχνίδι της Πέμπτης, θα το κάνει λογικά στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Τη θέση του Γλύκου θα πάρει ο Γιακουμής και η λογική λέει πως οι υπόλοιποι δέκα ποδοσφαιριστές θα είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν και με τον ΟΦΗ.

Ο Ρόμπερτ Μακ σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Κανείς στην ομάδα δεν περίμενε να κάνουμε ένα τέτοιο ξεκίνημα, αν εξαιρέσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια. Είμαστε στην πρώτη θέση, παίζουμε καλά σε κάθε παιχνίδι και δείχνουμε πως έχουμε δυνατότητες. Περνάω την καλύτερη φάση της καριέρας μου. Μου αρέσει να παίζω, αισθάνομαι όμορφα, σκοράρω, βοηθάω την ομάδα. Για να απαντήσω στην ερώτηση, όχι, δεν περίμενα να γίνουν όλα αυτά τόσο σύντομα, αλλά ήρθα στον ΠΑΟΚ για να πετύχω πολλά πράγματα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή