Βάσεις πρόκρισης στη Γαλλία καλείται να βάλει ο ΠΑΟΚ

Βάσεις πρόκρισης στη Γαλλία καλείται να βάλει ο ΠΑΟΚ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ζοσελέν Γκουβερνέκ προσπάθησε να κάνει τον ΠΑΟΚ απόλυτο φαβορί για τον σημερινό αγώνα (20.00) αλλά και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα για την ομάδα του την Γκινγκάμπ, την Εθνική του 2004, όμως ο Αγγελος Αναστασιάδης απάντησε… άμεσα! «Ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, το ίδιο και η Φιορεντίνα. Το 2004 η Ελλάδα πήρε το Ευρωπαϊκό, άρα όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο» είπε ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας που καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, όμως ο Αναστασιάδης έχει την εμπειρία να… διαχειριστεί τέτοιες τοποθετήσεις. «Εχει δίκιο. Τα φαβορί δεν φαίνονται στα λόγια. Φαίνονται με τους αγώνες και τα αποτελέσματα. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο εμείς. Το ίδιο ελπίζω θα κάνουν και αυτοί. Είναι μια ομάδα που παίζει στην έδρα της, έχει ένα άσχημο αποτέλεσμα στην πλάτη της και θέλει τη νίκη. Φαβορί δεν υπάρχει πριν από το παιχνίδι, φαβορί υπάρχει μετά. Και ελπίζω εμείς να είμαστε το φαβορί κατά τη διάρκεια του αγώνα, όχι πριν», επισήμανε ο τεχνικός του «Δικέφαλου».

Ο κ. Αναστασιάδης ρωτήθηκε και για το τραγικό γεγονός του θανάτου του οπαδού του Εθνικού και σχολίασε: «Ελπίζω να είναι το τελευταίο. Κάθε φορά κάνουμε ευχολόγια, αλλά σε όλο τον κόσμο συμβαίνουν αυτά. Δεν θα κάνω ευχή. Θα κάνω πρόταση. Να μην ξαναγίνει. Δεν είναι ευχή. Είναι επιτακτική ανάγκη αυτό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή