Μονόδρομος η νίκη παρά τα προβλήματα

Μονόδρομος η νίκη παρά τα προβλήματα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται τα προβλήματα του Κλαούντιο Ρανιέρι για τους δύο επόμενους αγώνες της Εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Euro 2016 με αντιπάλους τη Φινλανδία στο Ελσίνκι (το Σάββατο) και τη Βόρειο Ιρλανδία στο Φάληρο (την Τρίτη). Ο Παναγιώτης Κονέ έμεινε εκτός αποστολής καθώς ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο. Είναι το 5ο «θύμα» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αφού λόγω τραυματισμών δεν υπολογίζονται οι Χολέμπας, Χριστοδουλόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν αλλάζουν τον στόχο της Εθνικής μας στα ματς που ακολουθούν. Ετσι, οι διεθνείς θα επιχειρήσουν να πορευτούν στον μονόδρομο της νίκης για να «καλύψουν» την ήττα από τη Ρουμανία στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Εχουμε ποιότητα, περισσότερη από τους αντιπάλους. Αυτό δεν πρέπει όμως να μείνει στα λόγια. Πρέπει να το προσέξουμε γιατί τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν πάντα κινδύνους. Αν όμως είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα» τόνισε χθες ο Κώστας Γιαννούλης. Και πρόσθεσε ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική, έπειτα από τρία χρόνια. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών  και  ότι θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το διπλό και να ξαναφέρουμε στα ίσα τον όμιλο».

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Διούδης ανέφερε: «Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι, κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη στο ματς του Σαββάτου. Εμείς στοχεύουμε στο δύο στα δύο για να αντιστρέψουμε το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Να κάνουμε μία νέα κίνηση για την πρόκριση». Για να τονίσει ο 21χρονος τερματοφύλακας της βελγικής Μπριζ: «Σε τέτοια παιχνίδια, η δική μας απόδοση είναι αυτή που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Νομίζω ότι κλειδί είναι η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα. Να δείξουμε δηλαδή ότι πραγματικά θέλουμε το παιχνίδι. Να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Με συγκέντρωση και πειθαρχία θα έρθει η νίκη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή