Προσμονή για τη σέντρα της Φούτμπολ Λιγκ στην ΑΕΚ

Προσμονή για τη σέντρα της Φούτμπολ Λιγκ στην ΑΕΚ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυαναμενόμενη ώρα της αλήθειας φθάνει μεθαύριο για την ΑΕΚ. Ο εκτός έδρας αγώνας κόντρα στον Παναιγιάλειο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, με τους παίκτες της Ενωσης να αναφέρουν λίγες εβδομάδες πριν πως τους κούρασαν οι φιλικές αναμετρήσεις, πράγμα βεβαίως λογικό αν αναλογιστούμε πως πέραν των τριών αγώνων για το Κύπελλο, η ΑΕΚ έδωσε 10 φιλικά.

Η ομάδα έδειξε έτοιμη στον τελευταίο της φιλικό με τον Πιερικό (νίκη με 1-3) και ο Δέλλας που δούλεψε με μια βασική 11άδα εδώ και δύο μήνες έχει σχεδόν όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Σημαντικότατη είναι η απουσία του Μάνταλου λόγω παρουσίας στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και του Σοϊλέδη που αποκτήθηκε για βασικός αριστερός μπακ, αλλά οι τραυματισμοί τον έχουν κρατήσει πίσω. Αντικαταστάτης του Μάνταλου, θα είναι εκτός απρόοπτου ο Ντούνης με τον Δέλλα να έχει καταλήξει στους 10 εκ των 11 που θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Ανέστης στο τέρμα, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και ένας εκ των Πεταυράκη ή Γροντή στην άμυνα. Κορδέρο, Ανάκογλου, Ντούνης, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα στη μεσαία γραμμή και Αραβίδης στην επίθεση.

Η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών απαγορεύτηκε από την αστυνομία, ωστόσο η ΑΕΚ απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο για τα δεδομένα της κατηγορίας θέλει να στείλει σαφές μήνυμα υπεροχής από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στις υπόλοιπες 12 συμμετέχουσες ομάδες του νότιου ομίλου. Αντίπαλοι της ΑΕΚ, θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης, η Επισκοπή, η Ερμιονίδα, ο Ηρακλής Ψαχνών, η Καλλιθέα, ο Αχαρναϊκός, η Παναχαϊκή, ο Πανηλειακός, οι Τραχώνες, ο Φωστήρας και τα Χανιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή